[賽後報告] 90後生白滑樣靚39F真波識得噴奶水廿十四味皆能

簽到
名稱: Julie
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A52446-深水埗-一樓一-Julie.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

昨日休息在家悶悶得膠痕痕,上網渣睇選正人靚波大,話識得噴奶水那麼神奇Julie,出門口前打電約好時間,大約下午6点零鐘到達,上到去見幾位師兄在走廊等待,但不知等那位,等著十零分鐘,有師兄出来Julie叫我入去,開門一睇,見有位大約廿五歲到,瓜子口面,鼻高高,眼大大水汪汪的小女子,掂掂即入,關門再睇清啲,Julie對波勁掂,一隻手揸唔晒,揸落去即弹手软棉棉,好很舒服,囡囡話唔好那麼心急,然後講我喝包合飲品,話吹下水,被我休息下先,叫囡囡沖涼一邊玩一邊吹水?女女從頭同我洗到落脚跟着用波波挾腸,嘩!呢招小啲定力,都好易走火,好賣力,樣樣做到足,上床,女女便盡用東莞式游運全身,我就從下摸到上,摸下面妹妹洞口細細,有啲濕濕地,那種感覺好正,最後囡囡來招冰火含膠,哇!一熱一冷,一深一淺,爽到不得了呀,女女不停深候吹,哇,叫停先停,然後男上女下,食住她两粒粉提,一路屌,一路揸波,細佬感覺到小妹妹洞庭好窄又多水多汁,好好屌,在我内緊大力小小揸波爆精同時,女女两粒奶頭喷出好像微微細雨,原來這是奶水,喷射到我口中,甜甜得,味道唔錯,哇,第一次見,我射精,佢射奶水到我口中,呢锺感覺都第一次啫,一試難忘,爽到爆為免阻佢揾食,自己快速沖涼,被家用走人,原來出面有師兄等,妹仔形,竹筍靚波超級彈手好揸,服務一流,又唔催鐘,值得番食。
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

有奶水饮正啊

多謝師兄分享

多谢师兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

飲唔飲得噶?正常有奶應該一揸就彪出來喔,係咪假野來啊??

enjoyhk148 發表於 2017-5-1 08:34
後生奶水住家少婦

喝吾使