gina ..in here now.

回復 chokdays #2 的帖子
7 Y& x$ ?0 Y5 I0 f$ Z' }: ]) j  {9 U9 S% a  l& E
早排先話唔撈⋯
姐係冇環吹
有冇師兄有report??+ C0 p& A( U( q6 c0 ~
有咩plan?
本帖最後由 pkhkofo 於 2017-4-27 17:59 編輯 ' v. F2 b, Q" |: W4 i$ l# d$ f
( O- V2 G/ x* z8 W4 S4 z% X
回復 shuni #5 的帖子
. y* E4 G/ n; F+ u; j; h& p0 W9 m+ K$ i- ?# \; p* z
今天約了,玩了兩個鐘,每個人觀感不同,況且你有的我未必有,我有的你又未必有,總之最緊要自己覺得開心. d: y) {8 c! i1 V/ n
+ `1 }- J7 O. J' |5 Y5 _) D. s
過程就講來無謂,樣和身材每個人要求不同,咸魚青菜各有所好,咁仲有乜好講呢?態度囉!真係十分貼心的,會尊重你的要求,只要佢能夠做到都會配合,另一樣要留意,未必個個都鍾意咁,佢都幾多野講果種,我就好受,因為我鍾意聽人地講故事,當然我不係齋聽的,有交流果種,呀!佢有自己買的套,可愛熊仔好CUTE架!不過如果粗大的師兄們就最好都係用返自己果D,記得約了的師兄不好放飛機,過得自己過得人啦!
- ~) o$ v7 M+ m( D5 m& y3 B死火,講到好似廣告咁添,都係果句啦!有D咩點都係要自己發掘先好玩.
回復 ginaforawhile #1 的帖子
& S7 a: q. ~+ @% U6 _+ r" L( \& D5 Q
Good, 好似有D興趣,睇下先
多謝分享
回復 ginaforawhile #1 的帖子' X9 C5 `% Z. C0 F0 m- @1 U; M5 o" N  }
2 D2 |0 G/ z, c* M
Support ar - H. j9 k% ?2 {3 x# O
Gina
回復 pkhkofo #7 的帖子1 g% Y/ a: _4 G) R
  P" ]$ e* p: D! o! u' y+ t' @- F
支持師兄真實報告

& l; @4 N0 [/ m2 j又怕羞又主動... ?
% v0 e% @& w# g* M8 u# }帶著矛盾去開心... ?
仲有無師兄約過?
回復 ginaforawhile #1 的帖子
7 Y5 w3 p# s0 e1 P
( i0 Y+ N2 b3 ]# I# Bwe chat add 吾到,妳加我丫:chiho168' {. q5 ~- ^- l+ D5 A3 C) T3 I
回復 pkhkofo #7 的帖子
; B. V% |/ h+ W9 F3 X
; [3 U' [" j/ m" q  y! `多謝分享
v7揾唔到妳喎
Wechat加5到,PM我
呢個係佢舊account, l  x+ n8 f4 O& c7 y# K; F
新Account係新post, 唔好咁懶, 搵下啦
多謝 C 兄分享。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 00:48