最近同個姊妹需要錢,做下ptgf搵下外快

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

請各位哥哥幫下手約下我同個姊妹
0 o! p! Q1 I: E6 g; n7 O7 P# e" j" R我叫阿蚊 18歲
* F) D+ j/ I. k高168cm,重58kg, {- c( }& F  U- u3 _7 m
身材:34E 26 35
& R: a& ]9 l) r( u電話:59467170 9 V/ {# D9 O. V, u- e. v2 t/ k4 z% c
(由於電話同哥哥共用 有時會由哥哥聽電話)# \2 v7 n6 e# q/ h

" E+ j( ^* L( f1 ?# x. a% h姊妹叫彤彤 19歲' J9 x# `$ S5 m
高166cm,重55kg! T5 ^: Y9 }3 O% C( v8 s
身材:35C 25 34
9 @( l- n/ r5 R7 g' k電話:62401163
' d2 N2 `4 C" q, Z) R/ i; o我地收費如下:1000 1hr/1500 2hr/3500一晚   做咩都得
双飛点計先?
回覆 讚好 不讚 使用道具

1 h8 E  }# r! t; I. A) y- Y7 I3 E+ u0 a: f2 }& P7 M; y) J
回復 lovetosex #2 的帖子  K8 M# M7 L5 X( j

- }# B6 m; Y' [唔好意思 如果哥哥想兩個就要雙倍

回復 kellyfung #1 的帖子
0 j0 c& _. H8 b/ H; i$ y
7 x/ v# R, Q8 i- [$ W* b! N' I無whatsapp/wechat/photos?

用手機回應 kellyfung #3 的帖子7 u" l/ e0 v" Z0 q7 f1 t0 b5 ?9 V
/ t- d. s5 x$ p" Y9 U5 ^
要换套嗎中途?

似係玩人電話多

有冇v7先?

你不如申請個v7 ?

嗰個哥哥喺agent呢!

mic888mic 發表於 2017-4-26 05:51 # V3 ~/ k$ j0 K" B2 k3 g
嗰個哥哥喺agent呢!

. e/ i8 H6 s7 }4 b' ^  w9x9!

cokenow 發表於 2017-4-26 10:40 0 t4 S! E& U+ |. K) U; b
呢個post 我係L見過

* b; V+ r( u1 X& z9 d0 [咁師兄有冇試過?

kellyfung 發表於 2017-4-25 17:04
2 B# ^1 O5 R0 g3 V請各位哥哥幫下手約下我同個姊妹
& i2 \: `2 ?0 s' L我叫阿蚊 18歲
+ a, [3 Y  S) T* m( o6 M* K* B高168cm,重58kg
( m9 D# j7 q# e7 m+ n: N
如果你哥哥聽電話、可唔可以/方唔方便經佢約你先?

似玩電話喎

同哥哥共用電話號........
. ?  o; N. G2 I0 L真係諗起十幾年前㗎回憶呀

咩年咩年代啊?仲會同阿哥共用電話?掃街阿姐都有自己電話用啦!9X9呃人啦!

joejoecheong 發表於 2017-4-27 03:43
; G* z- h+ R+ b. i# T咩年咩年代啊?仲會同阿哥共用電話?掃街阿姐都有自己電話用啦!9X9呃人啦!

" d4 i6 k+ b3 U8 F: f/ t& x; H同阿哥共用電話  真係笑死