[芭提雅] 近況

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一年無嚟,walking street Barcarra d女都仲係果d一d都唔得,我見好多客坐waitress都唔坐跳舞女,sensation d女跳到好似喪屍咁又無個得,開始有少少super girl嘅感覺,新嘢Bliss 女唔啱東方味,仲抓野飲一個坐埋嚟夠膽死叫我請三個,soi LK Ninja 女有一兩個ok,  Hollywood 女好過晒walking street 可能價錢主導,6000至8000 LT 陰差陽錯之下食左個泰妹朋友個friend 仲比佢嬲左,反而係浴室食左兩次都有驚喜,第一次食左個樣好後生又有服務,第二次食左個自high妹,仲走埋後門,整體計浴室抵玩d
多謝c兄報告,想問下你去左邊間浴室?
回覆 讚好 不讚 使用道具

七月頭有機會去行吓 多謝師兄

師兄, 去佐邊間浴室食到好嘢?

thx bro for info! will go and hv a trip soon..

WALKING STREET係方便但開始有啲厭,同埋有時揀唔到,下次都想試下soi LK Ninja

師兄邊間浴室好玩

好好,honey2 同皇宮,水晶晶離得太遠同貴,model開6000

多謝ching分享。

上個月都去左B記,樓下两三件食得,二樓冇個得。
Hollywood d女揀客好嚴重。
好幾枱炮友眼光光等天光。
最後都係返Bkk 搵食算了。

回復 3053 #1 的帖子

邊間浴室?

性福性福

都係,有兩個中國客同侍仔行埋嚟同我個泰國朋友講,見佢地講左幾句泰文就走開左,問返佢講咩就話兩個中國嘅想揾女,但佢唔想接。

咁一條友去hollywood 肯定冇運行?有冇師兄5月28-6月1日喺PTA?

byrocks 發表於 2017-4-26 11:46
咁一條友去hollywood 肯定冇運行?有冇師兄5月28-6月1日喺PTA?

睇外型,睇你現場表現,我見食檸檬果d都木口木面

回復 3053 #19 的帖子

大佬, 比錢重要溝, 重要比女彈鐘...咩世界, 我去左2次HOLLYWOOD 之後我唔會再去, 除非帶女入去跳....

小七 發表於 2017-4-26 12:20

大佬, 比錢重要溝, 重要比女彈鐘...咩世界, 我去左2次HOLLYWOOD 之後我唔會再去, 除非帶女入去跳....

情況有d後期東莞,以前靚女450-500, 普通350-400, model 650-700, 女多到任你玩+100 就有個trainee,  後期就普通800,靚女要早幾日book 仲要過千, model 就唔多覺有,仲要成班友50人 揀果30幾條女。

小七 發表於 2017-4-26 12:20

仲要另外比酒錢,去廁所俾tips 叫酒叫 mixer 又要俾tips,  我呢幾次去都係跟條女入去佢有存酒(3支black 2支red label),我比mixer 煙錢,計埋都慳返唔少

多谢分享,过两天也会去,按师兄的说法,Hollywood去看看就好,还是去浴室玩比较有保障。

3053 發表於 2017-4-26 12:30
仲要另外比酒錢,去廁所俾tips 叫酒叫 mixer 又要俾tips,  我呢幾次去都係跟條女入去佢有存酒(3支black 2支red label),我比mixer 煙錢,計埋都慳返唔少

係囉....唔帶女入去博既話, 除非你好靚仔, 唔係有時有錢入去都冇用, 因為D 女直頭唔SO 你 , 唔去你枱, 有幾多錢都引唔到條女...

我係 hollywood 識到個泰妹。佢唔靚。但佢 d 朋友個個都頂班馬。可惜食唔到@@