[曼谷] 「無圖報告」5日四夜 8Q之旅( DAY 1 - DAY 2)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

同咁多位CHING 講聲唔好意思先,因為D 圖都係合照,CUT 出泥又怪怪雞雞咁,所以索性唔放圖了。

DAY 1 :
由於係淩晨機,一落機巳經攰到仆街,去到酒店休息左陣就去左食之前有CHING 介紹既CRAB & CLAW。諗住食D 生豪補補身,以便今晚作戰。點知去到發覺價位都係同CITY SUPER 差唔鳩多 就食下海鮮拼盤算了。之後就一行四人去左GOGOBAR 睇下女,入左去COWBOY 既B仔,唔知係咪全部GOGOBAR 都變左無價講,D人有個牌仔掛係心口講幾錢幾錢咁樣,LT都要成6000 BAH,同時又淨係陪三個鍾 好似唔係好抵。就轉左場去蛇美。一落到蛇美,女女數量都多,但有D 都妖味濃。第一次落蛇美,比咁多女女望住,變左好似自己係鴨咁比人簡,都有D 唔好意思 。問左幾個岩心水既都唔肯LT,只好同兄弟一齊穩守突擊。等到12點幾,再去問番岩岩唔肯LT 果D,E家又肯啦WOR,但我唔簡你呀 吹咩。最後汁左個細細粒番去砌,問佢幾多歲佢話26,玩4日入面大部分既女都係26歲,都唔知係咪昆鳩我,有乜理由個個都26。好講番條女,條女雖然假波,但講起野上泥有D 娃娃音都幾得意,身材又幾FIT走肥,騎足全程好腳力。出完一野之後帶佢落去食D 野,過程又拖下手仔攬下我咁,泰妹果然係有GF FEEL D ,好識做。食完之後就番上去一齊訓教LU,起身騎多一鑊,加左佢LINE 就放左佢走。

DAY 2 :
DAY 2 訓到一兩點先起身,先去屌左個水門雞飯,跟住去左LET RELAX 按下叉下電。之後就去左好多MASSAGE 店果條街,我地先去左PARADISE
,果晚女女都算多,但睇落就比較一般般,可能真係食技術多。之後去左大手町,個呀叔都解釋得幾詳細,講比我地知D 日文點解,怕我地唔明仲指住含撚既日文扮含撚比我地睇,奈何無真女睇,呀叔你扮獅子王我都唔入嫁啦。最後一間去左有CHING 提過既CLUB 102,不得不講CLUB 102 既裝修比起前面果兩間真係有氣派好多,比較GRAND,女既數量同質量都唔錯,奈何見到有幾件有D 妖氣,問個鬼佬鬼佬話ALL REAL GIRL( 唔通佢答我有妖咩 !),團友們有D 唔放心,唔想博,就閃左人。 跟住LINE 問左第一晚既女女有咩夜店有咩好玩,女女推薦左ONYX,落到去見到D 高大型棍韓仔都要食白果,咁小弟不才,當然都係食風啦。感覺上果到好似唔多出泥撈既女女,好似真係一班朋友去玩去飲酒去蒲,當然都有機會係小弟功力不足啦。師兄們唔怕無西屌既,可以有時間去睇下,令仔有型或者有技巧既師兄話唔定都有好野食TIM,聽我個團友話佢自覺係泰國出街,有好高回頭率,可能香港人會吃香少少掛。跟住都轉左一個好似話多女撈D 既場,叫INSANITY,但入面D女女好似唔太岩口味,太黑太老 ,行左幾轉之後就拉隊番酒店訓教。

DAY 1 -DAY 2 暫時係咁
感覺上CLUB 102 D 女幾好,有無師兄知道果到有無妖?

而家D LT 越陪越短時間,上年四個鐘,而家得返三粒鐘.唔低玩
回覆 讚好 不讚 使用道具

已經两三年冇喺B記Pick 女。
搵佢哋同搵一樓一冇分別。
做完趕收工甘真係好冇引

依家B記變左掛埋牌講幾錢咁得意

回復 Lamlokplk #1 的帖子

泰妹假波,身材好識做。

多谢师兄分享的快乐报告

waiting for next report.  Thx

好似越來越唔抵玩

多謝師兄報告!LT 得3個鍾真係少

LT得三、四個鐘真係唔夠喉

三個鐘LT 有冇人玩㗎...

俾泡菜玩貴晒無計

多謝師兄分享報告..

你哋疑心太重,Club 102冇可能有妖

我識幾個泰妹都推薦去insanity,話多local妹去...  其實又咪系咁樣,個場好熱,係氣溫果種熱

唔知係咪全部GOGOBAR 都變左無價講,D人有個牌仔掛係心口講幾錢幾錢咁樣,LT都要成6000 BAH,同時又淨係陪三個鍾 好似唔係好抵。

呢招係十多年前, 響NANA嘅R記出現, 當時只有日文版
D媽媽生隊張卡比日本水魚睇
正面係わだしは社長です
後面就係價目表... 當然mark高d

唔識咪當公價囉

那几个日系massage店都冇妖,尽管放心。

多謝分享報告..

回復 Lamlokplk #1 的帖子

Club102吾錯,試過真波顏值高囡囡。多謝師兄報告