食個靚早餐

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小第第一次發帖,大家多多支持 7 S$ s9 H8 J/ e( M7 s/ c
為大家簡短咁介紹今日既主角 - RING
6 s1 a* ?  D: S6 ]8 p* X話說今朝,無錯係朝早,約左RINGRING係mk等,朝早都唔知有咩地方好揀咪去維記,係地鐵見到RINGRING,一身健康膚色既眼鏡妹豬,走肥,身材又唔高,對於本身都矮既自己真係剛剛好
$ V! t& H+ i! I& ?" w
3 l9 Q9 [+ z; b3 `3 M; [$ k" z$ u& c前後沐浴細心溫柔,做果時反應真摰,真係起初傳教士式果時都唔覺,做做下女上男下,原來佢妹妹已經洪水暴發,抽插果時水聲四起,到左中場休息果時大家四目文投,先發覺原本戴眼鏡有DD薯既佢原來都幾靚,之後繼續抽插,RINGRING既呻吟聲更加激起愛火,轉做側入式同狗仔式,更加係高潮疊起
8 @$ ^4 N2 |; V; f% X- ?' t/ h7 \' e8 i! V+ _
一輪翻雲覆雨過後,原先約左一小時,原來已經過哂時間,不過RINGRING會願意繼續陪你直到要走為止,其實如果唔係自己要返工,真係想再執多劑,難得搵到個enjoy性愛又合眼緣既女仔。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 arlfs #1 的帖子6 a2 B4 O. A6 I: Q2 P

0 W! ]/ i! x5 r- @" @* D有冇她的v7?

arlfs 發表於 2017-4-26 01:23
4 Z# N$ O6 j$ X# n. d* u小第第一次發帖,大家多多支持 1 G3 S, \* {+ ]# f* ^  n/ E0 i: q
為大家簡短咁介紹今日既主角 - RING& k2 m. ?0 |5 z' v7 @
話說今朝,無錯係朝早,約左RIN ...

0 A/ S; l# O7 p( w9 B1 o) T: \3 e好索坩!

http://141hongkong.com/thread-1797885-1-1.html( ?" i2 {0 E6 m' d
4 A" a+ P* S% H4 F8 K
即係呢個 ?

回復 darkvaderforce #6 的帖子
+ d2 ~" R$ r4 ~4 o( Q4 W
( j1 k8 C5 Z. f( _* A; \0 C8 v; p. T正確呀c兄

係咪賣廣告架😰

我都想約佢

請問有無佢的聯絡方法比我

回復 arlfs #1 的帖子
8 E& f# Y+ A# g; x  _
6 e" @. G( W- a有冇佢wechat呀
0 s! V# m" A: w; M% [% G俾俾我呀😀

回復 arlfs #1 的帖子
# ]" G0 r0 g0 e  {5 W1 I9 r9 k
' }! [4 e9 M/ n% Q0 K師兄,這位cc 很奇怪,什麼資料也没有,請問一小時幾錢落樓?

) O0 X: G5 `3 P+ g4 A" [& Q) h$ S4 W. O0 ?, [
回復 taskforce #14 的帖子' Y# ^" T3 p! i2 ~6 _
; H$ [9 D" U$ X. n) u
正常家用啦,唔幫人地答你費事影響到人地,不過我可以話真係值得既,我留低左加一家用

想試!可否pm v7? Thx!

details pls.?

Javierr 發表於 2017-4-29 10:44
/ N* j! M7 t( @9 Q% X想試!可否pm v7? Thx!

, Y$ M7 S- j9 L; P+ S4 Whttp://141hongkong.com/thread-1797885-3-1.html9 c' C7 d$ P, k) r
請看47樓

用手機回應 RINGING_RING #11 的帖子
# H2 Y1 ]$ M2 j) O2 z  J$ h: R8 s0 X6 H/ d
請問如何聯絡你?

謝謝分享, 加左佢但無反應