[唱K-GF] 半退隱沙王夜遊雜記

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好撚柒悶,真係好撚柒悶,返工冇乜野做,就係咁二update下近期玩過既旺角場,發下up風,老規舉,有野响度問,謝絕Pm同問我攞大班同女contact

新記四樓

近排多左去,同老死去過幾次晚舞時有驚喜,可惜係靚既唔肯岀街,肯岀又未必靚,所以好多時飲酒到夠就閃,但亦刀試過乜乜,人夾人緣咁啦

新記六樓

質素同過往冇乜分別,主打陀北,有得揀刀唔會去呢度

新記七樓

有第二個場裝修,成班去左七樓做寄居蟹,但係d女仲好似差過之前,又唔撚平,所以笨實就一次88

海上

近期又有d新鮮感,不過由於同大班超熟,所以可以嘗鮮,一如以往,大班好玩,女質有提升,價錢尚可,係我既個人首選

海上樓下

即係以前舊船分支,女就有d仲係舊船既女,後生陀地就窄左少少,少去

街市二樓

快餐式,玩過兩三次,刀係得一件半件食得落口,冇乜事唔洗上

割勢(現正返新)

大班轉場捧下場,話佢班女好優良,點知無個樣正常,上去好似被人搶,好淒涼,好淒涼!

多謝收看!
回覆 讚好 不讚 使用道具

黑目瞳 發表於 2017-4-27 16:21
幾時帶我去玩

你請我,我咪帶隊😝😝

艾沙后 發表於 2017-4-27 16:57
你請我,我咪帶隊😝😝

AA制好唔好

會打交架😂😂

thank you report

師兄去咗海上&海上樓下玩,有冇去埋樓上睇吓?

chi_2008 發表於 2017-4-28 10:49
師兄去咗海上&海上樓下玩,有冇去埋樓上睇吓?

冇吖,我唔想上去俾暴龍抽水

現在啲中型場,都冇邊間好,以前rose garden , 金像,如意...... 都有特色野OR好服務,現在好像做左大型141馬房.百無.

艾沙后 發表於 2017-4-27 15:45
好撚柒悶,真係好撚柒悶,返工冇乜野做,就係咁二update下近期玩過既旺角場,發下up風,老規舉,有野响度問 ...

海上以前真係幾好玩的,不過近數年遇然才有好野,所以很久才去一次,聽師兄講近來稍好,睇來有要上去探下了。

ALEX 發表於 2017-4-28 12:59
海上以前真係幾好玩的,不過近數年遇然才有好野,所以很久才去一次,聽師兄講近來稍好,睇來有要上去探下了。

間野早一兩年,真係冇乜似樣既新血,可能後尾間野轉左手,裝過少少,女錢又多左少少,所以女質又好返少少

回復 艾沙后 #1 的帖子

師兄好中肯!謝謝

唉,
始終都係懷念當年金像獎,歡樂城,三星,唱片公司的日子。而家D囡,對住D客真係好似殺父仇人咁。
星期二去在佐敦某間,坐左件陀地,19才,叫做好D,但一開口就.....
至於四樓,已經冇上去大半年了,都唔明,呢個場始終係旺角最旺嘅場。

sboy1987 發表於 2017-4-28 15:30

唉,

由於女質普遍下降,四樓又確實好撚多女,而亦真係有索陀地,所以成日爆

佐敦已經冇落,一來熟大班失左踪,二來費事觸景傷情😓😓

回復 艾沙后 #14 的帖子

上去四樓,好多時都好似輪街症咁.
我都算是常客了,但上到去,好多時都要等10-20分鐘先有囡,要自己齋坐齋飲。可能係我個媽咪做唔到嘢啦。
所以唯有轉去佐敦,搵番 ada 媽。

艾沙后 發表於 2017-4-28 15:52
由於女質普遍下降,四樓又確實好撚多女,而亦真係有索陀地,所以成日爆

佐敦已經冇落,一來熟大班失左踪,二來費事觸景傷情😓😓

咁究竟海上好or 四樓好???

回復 stupider #16 的帖子

應該話各有各好
掉返轉亦各有不好

sboy1987 發表於 2017-4-28 16:16
回復 艾沙后 #14 的帖子

上去四樓,好多時都好似輪街症咁.

Ada媽係咪之前太子舊船果個?定另一人?

stupider 發表於 2017-4-28 16:19
咁究竟海上好or 四樓好???

個人就如果想玩靚金魚就四樓,想伸展下半身就海上,但前提要有大班跟足

人人要求唔同,我識有d廿幾歲既朋友中意坐/食d卅幾既陀北,如果你比較雜食既,相信好多場你刀會啱

華倫天奴 發表於 2017-4-28 16:50
回復 stupider #16 的帖子

應該話各有各好

大師參透玄機,明白講左等如冇講既道理,真係利害👍👍