[美國] Flushing 粥麵軒附近2Q新手報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

新手報告 希望各位多多包涵 2個星期前幫趁,今日同大家share
其實之前有去王子街玩過一次,今次係第二次嘗試。
Agent既資料我就係flushing小姐網搵既
由於我想試下莞式服務,我就睇左好多個agent
揀定,去到既時候 ,有3個女仔得閒,但3個都唔個莞式服務係咩,廣告真係唔可以盡信
同佢地對望左幾秒 最後揀左個比較成熟
入房沖涼有傾有講 女女話自己四川人 黎us旅行順便賺外快 身材就滿分
係講野有d男性化,但都有禮貌
沖完上床做前戲同上套吹,佢叫得好落力,隔住套都比佢個咀用力含到有d痛
吹完正式開波 玩左一陣就出左
唔夠候,加多一q
玩多幾個體位 之後沖涼走人 埋單200
本人好大車,但係玩左兩次都無
總覺得有d失落

最後祝各位雞運亨通 食盡美女
這個四川妹是不是剛從外州回紐約的?很能聊?短髮
回復 NYPDX #2 的帖子

加州過黎 長頭髮
没得车有点美中不足
回復 godder007 #1 的帖子

想車要先問清楚。
回復 Fedora339 #5 的帖子

通常要點問 入房之前定入房之後?
回復 godder007 #6 的帖子

打電話問agent時。
better ask before you go
most unlikely do dfk la
係美國要有莞式 難於登天
今時今日 就算返東莞 都唔會有 咁先悲哀

两百有两炮算系甘啦
粥麵軒 in new world mall? so this one is close to roosevelt ave & Main?

Thanks for sharing! 請問邊道可以找到agent's contact info?
Really?! PM me contact info please!
c hing share agent we7 pls
can i get the contact info as well. going to flushing this weekend
Please PM info. Thanks.
多謝分享

唔够喉,加埋地部上黎仲nice
Can you PM me your agent's number?  Much appreciated!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:30