[援交女友(PTGF)] 我係大肥妹40F米米,淫底多汁,第一次系度搵外快

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

* D" Q& v' F8 m6 Z' @6 O: Z9 H& u# K0 j" P) Z0 O9 R9 a* d
我係肥妹米米,我好大食架,又想搵d錢. P  s5 u; K, z7 p7 x$ d
希望呢度既師兄可以餵下我啦
4 {/ F% y2 r! s$ i- y
9 n1 e2 H1 e6 i8 A8 H, N1 T# J6 l2 c4 n我的資料& p3 I$ S+ _) F" \. [& V. `2 \5 k: s( v, [
25歲; k6 z/ ]* ]* Z! |6 s6 `& t/ S& w
身高1526 W9 J  t$ t. s& x/ ~6 h
體重150LB
' h; s5 u3 D8 M* B9 }三圍40F~32~38. w% L& g3 d- c
服務包no dom bj,kiss,夾腸,ML! F" h9 ?3 G4 e" ]( H

& Z% G* w& ~1 B5 @- A900 1q/1hr  1000 1q/2hr; L: z2 B; a/ S2 Z$ ]/ f  f* s
1600 2q/2hr
4 |3 ], b) [7 F5 k; t# S) e2400任q 2hr
( ^/ A& M- E9 s" L! {: F; B% v9 R- P3500 過夜任q 12點後0 D( C2 l2 [# ^4 }3 e

/ f* a4 X0 X- _: e1 {5 l1 I口爆+200
/ g" X. ?+ p3 C5 S顏射+200
" W3 T8 d6 G8 y- Z5 b玩具+200
+ ^, @. t; a+ _- _6 E5 X後門尾巴+500( W9 B8 z3 O0 I# {
車震+500* L  e2 U* d6 M+ K3 a. I& W

+ C: z( V( d8 l4 k; b唔做後門,唔講價9 Z6 ^- y8 c% g
如決定約請留電話比我,
) g$ f6 e& s& Z7 Z1 c7 ?4 M1 D到時再聯!
0 C% B! {0 E# h9 t& N  n6 ~  ]8 H, n# _3 j' n: |
記得睇哂資料先加我wechat7 {* x' _7 j& `! l, P
見面唔啱唔收錢# ^6 n# [$ r' W) ?) ?# `
唔包房錢1 X5 t5 F% x+ V0 }* c" `
wechat ID:mimimimi40f
4 M' M7 r/ p/ m* Y1 W: U要註明141trade先加
$ D/ q$ D9 X" [! m3 \* Q3 n多謝
user not found
回覆 讚好 不讚 使用道具

原來係奴奴米米' [; o3 x! V: D% E% Z
係真cc

40F墜唔墜先

虫二居士 發表於 2017-4-27 22:07
% Z$ x# b' t7 F+ C6 W1 {$ r40F墜唔墜先
8 U' V7 I( b, q( G
你約我就知架啦

😏😏 🤔 🤔

睇相都算順眼好樣,真心有性趣一試呢!

kingtai 發表於 2017-4-27 21:47 + ]$ o  F1 }& V5 g" Q" i
原來係奴奴米米
- v  ~5 |$ K- Z2 V9 X! ~: k係真cc
" [. W" u5 S+ J! q. W
師兄約過?請分享一下。

taskforce 發表於 2017-4-28 21:26 $ I& S* l0 [; A! ~
師兄約過?請分享一下。
2 Y6 Y7 w2 V$ t  r
900 試下好過啦,加$重有其他野玩,,直得一試。

kingtai 發表於 2017-4-28 23:19
" ?8 M3 B, d0 E& c: x' G% j900 試下好過啦,加$重有其他野玩,,直得一試。
& v/ Z- Q( @- R3 q
謝謝回覆

吾做後門?定系吾做上門?

回復 kingtai #4 的帖子
: m' `, D$ ]7 M
! d( h; Z+ _6 }# \但系正唔正?

算,成個波咁

請分享一下,謝謝師兄

回復 kkkmckkkmc #15 的帖子+ O7 c; o$ U. v. ~  w

2 T5 o. o; m$ D, q6 Z點解甘撚多豬扒?

師兄有冇人食過?有冇report?

註明左都未覆

师兄?請分享一下。