[中國內地] 四川佬 - 與DK86極度淫賤的45分鐘,有相,推薦

火.. [複製鏈接]
簽到
名稱: DK 86
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A67198-尖沙咀-美少女-DK86.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

DK86 = 之前报过的FS女女

臨出門去旅行前想嘆鑊勁,call咗FS主持。主持知道四川佬鍾意食乜,介紹咗FS329俾我。即約,即到,零等候上房。敲門見到美人。女女廣西人,160cm,完全走肥,睇落24左右,湯碗型波波,粉提,中等多毛。女女似乎新做,好好禮貌,問我ok嗎,嗰陣我已經硬晒,當然OK啦。女女報鐘,跟住淫賤嘅45分鐘旅程就立刻開始。
四川佬放低支老人拐杖時,女女已經熊抱我,然後伸條脷入我個嘴入面車。女女合上雙眼,好似同男朋友車緊咁,超級有feel。一路車女女一路除我衫,跟住仲輕輕力榨我個袋,搞到我即刻硬晒。於是這硬住車咗陣,女女就拖住我手叫我入去沖涼。我入咗去浴缸後女女背住我除衫。見到佢個背影完全走肥已經知道係四川佬鍾意嗰種女。女女跟住轉身俾我睇晒全相,原來廟細燈籠大。女女入嚟同我沖涼,侍浴細心,由頭洗到腳趾,期間也有波推。洗完出去,四川佬指定動作太字型看在床上等女女。女女出來,抹干身,立刻當我男朋友咁侍候,錫耳珠,面,嘴,lin,跟住當佢想開始吹的時候,我一手抱住佢,大肆非禮,立刻摸到佢個下口流晒口水。女女跟住開始幫我口交,吹得特別舒服,有時瀨棍,有時深喉,有時瀨袋,有時含情默默望住我條老鹹蟲,仲要笑笑口添!吹到我差不多想射,女女就自動自覺攞個套出來幫我帶,然後就一邊塞我食波餅,一邊坐上嚟,一路坐一路un。當我問女女是不是很舒服的時候,她就笑笑臉叫我,然後話「當然舒服!有誰不享受做愛呢?」我哋跟著屌咗好多動作,有D更是高難度。女女全部完全配合,任勞任怨。女女同我一路車,一路屌,玩到agent提醒時間嗰陣先射。出精後,床上就只有兩條被汗鋪滿嘅肉蟲,筋疲力歇。喺完全無力嘅情況下,我只可以瀾過去沖涼,沖完出來著衫,俾家用,繼續擁抱,最後依依不捨咁say goodbye。

總結 - 瘦底,靚女,未必係最嫩口,不過真係正嘢。廟細燈籠大,皮膚算好。極度熱情,俾咗我懷念55年前初戀嘅感覺。我個人認為女女享受做愛嘅。只要你人有風度, 陰莖要有長度, 勃起要有硬度, 做愛要有力度, 插入要有深度,高潮時要有速度, 射出精液要有溫度, 你有精同時間的話,佢會俾你能梅開二度。呢個session,四川佬俾90分。FS再記一功。

睇完報告請like同加分
  Thank you for sharing
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +33 元錢

回帖獎勵 +33 元錢

thx for sharing!

回帖獎勵 +33 元錢

四川佬 發表於 2017-4-28 20:45
臨出門去旅行前想嘆鑊勁,call咗FS主持。主持知道四川佬鍾意食乜,介紹咗FS329俾我。即約,即到,零等候上 ...

好吸引!

回帖獎勵 +33 元錢

謝謝報告

回帖獎勵 +33 元錢

謝謝分享

回帖獎勵 +33 元錢

身材一流

回帖獎勵 +33 元錢

謝師兄分享

回帖獎勵 +33 元錢

回復 四川佬 #1 的帖子

真人相.......大開眼界

回帖獎勵 +33 元錢

Thank you for sharing

回帖獎勵 +33 元錢

謝謝報告

回帖獎勵 +33 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +33 元錢

好帖,support !

回帖獎勵 +33 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +33 元錢

回復 四川佬 #1 的帖子

not bad at all wor

回帖獎勵 +33 元錢

thanks for photos... i really enjoyed reading your report, especially the last paragraph!

回帖獎勵 +33 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +33 元錢

nice photos and nice report

回帖獎勵 +33 元錢

正野

回帖獎勵 +33 元錢

多謝師兄分享