[唱K-GF] 老尖.旺角.東京 NC 近況

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港NC的問題,就係好難長期維持高質素。好多所謂主場,雖然玩得開心,但就只有幾個月貨仔,之後就唔惦。

主場失格 (老尖半會所)

囡囡失格 – 越來越醜,質素普通到極。
服務失格 – 一攬埋去就起身即走。
媽咪失格 – 用劣質女來揼我波鐘。

囡囡:呢排都冇乜生意。
我:咁既質素同服務,啲人仲點會上嚟?

當初叫做有黐身靚女,我覺得三千蚊 / 四粒鐘 都算抵玩(半茶半晚)。但依家,我諗我有排都唔會再上去囉。

神秘場失格 (老尖)

神秘媽咪無錯係曾經 call過幾件任渣的索陀地俾我,但之後每況愈下,啲女越嚟越中。雖然都算係靚中女,但我係靚妹控,而且俾得老尖價錢,我冇預過仲要坐中女囉。

所以…,都係少去。

間場本來行低調路線,冇招牌、只做熟客,但做極都唔起。
最近終於搬番個COUNTER 出嚟,等路人可以睇到佢哋,但果條街仔既人流…。講真,我都唔知佢哋而家執咗未。

三樓失格 (山林道)

老實講,我好耐未試過喺香港NC可以玩得咁開心;但那是2015年的事,而且都只係維持咗幾個月貨仔。

2016年,當熟大班帶件老扒入嚟既時候…,收緊千二一粒鐘…,老扒???
永不錄用!!!
```````````````````````````````````````````````````````````````````````````
旺角四樓

兩年前的某天,熟媽咪冇返,我時運低走咗入去…。
老實講,果日我俾啲女激到情緒病發,仲差啲入廠…
事後我同熟媽咪講:「如果妳不在,我諗我呢世都唔會再夠膽踏足呢個場半步!」

但四樓我實在太多回憶,所以欲斷難斷…。
之後再去多幾次都係冇運行,唔係坐扒就係坐北姑。

當時我開始全力去玩老尖的半會所、神秘場…。
我以為我以後唔會再返旺角。

但黑暗的盡頭,往往就係黎明的開始。

半年前利用預先起鐘留女既辦法,mark 到件任渣既陀地靚妹。雖然唔係靚,但尚算順眼和態度好,埋單只係千四,熟媽咪開始做到嘢。
**

最近再試四樓。先 call 熟媽咪,佢叫我即刻過去,話有好嘢。不過就沒有幫我預先起鐘。

去到現場,熟媽咪卻無影。某媽咪帶了件中女入嚟,坐開九丈遠。
之後逼我狂猜…。雖然我只係飲水,但在狂輸的情況下,都有點吃不消。

好不容易才捱到一句鐘,熟媽咪終於蒲頭,先幫我截咗個死中女。
然後叫我等多十分鐘,話有好嘢。

之後嚟咗件靚妹,十八歲,算靚女。
老實講,我喺四樓,已經有十幾年未坐過靚女。今次終於…。
(註:唔係話四樓冇靚女,只係啲靚女一般都唔會肯坐我)

囡囡雖然未算開放,但都傾得吓、猜得吓、飲得吓、攬得吓、亦渣得吓 ,所以感覺幾好。

四樓來說,今次可算是個幾大的驚喜了。

扣除查牌等女時間,約玩了三句鐘,埋單一千七百幾,為每小時六百元樓下,平過老尖好多。

黑暗的盡頭,往往就係黎明的開始…。

```````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
東京

玩黑廳(渣波場)。雖然好少受外國人,但今次我一口氣收復了六間。
闊別數年,班女進取了很多,不乏互捽互咀互屹互磨的場面。
雖然唔可以直接摸細妹,但個別女隔褲都俾我搞到濕哂,而且不斷呻吟同打冷震,場面確實係幾HIGH。
而我自己都俾女搞出咗三四次,要即刻返酒店換褲。

個別場有「痴漢非禮遊戲」玩,有些則會泳衣上陣,亦有NC場係瞓喺度玩的…。
對我來說,日本場始終係比較有趣味性。所以落日本NC 次數不會少過去香港的。

(全文完)

回帖獎勵 +50 元錢

thank you ching
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +50 元錢

回復 cyberkencyber #1 的帖子

多謝師兄大大分享多年的NC心得

回帖獎勵 +50 元錢

而家好多囡唔鐘意坐單客,靚少少肯坐單客嘅,錫身到似去左酒吧坐拳手

回帖獎勵 +50 元錢

四樓真係撞手神,有時真係幾轉刀似樣,有時真係等好耐刀一般

不過大師兄你唔飲酒玩又單客,d女會覺你淨玩咸濕,真係未必肯坐,你可以試下叫大班搵d唔飲得或者就者飲到就到頂既女俾你,就可能有運行

如果要坐得開,我會叫佢坐近d,如情況不妙,氣氛唔好,幫我㩒中叫大班

回帖獎勵 +50 元錢

其實好難明香港夜埸点解仲生存到,啲女唔夠深圳靓,又貴,仲好似我先係陪坐,要佢高興。
就講四樓,上個月上到去,我乜人都唔識,介枱,先來兩件肥妹樣普通,头part 都算,仲乜都唔識,我估佢都係稔住坐一part ,之後換咗件幾好樣,唔靚但顺眼,但全程坐到離行離列,仲好似我陪佢,問答一,,一我唔聲佢亦出出唔聲,我搭吓佢膊头,佢起身,走嘢世乜界,最坐後北北二件十到尾,先好小小係,香港出幾錢倍坐北北,我好唔返內地。

艾沙后 發表於 2017-4-29 08:57

不過大師兄你唔飲酒玩又單客,d女會覺你淨玩咸濕,真係未必肯坐,你可以試下叫大班搵d唔飲得或者就者飲到就到頂既女俾你,就可能有運行

唔咸濕上夜總會做乜,不如落酒吧。

回帖獎勵 +50 元錢

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +50 元錢

回復 艾沙后 #5 的帖子

四樓去了 10多年,係7-8年前都仲不時有好嘢食。但呢幾年就真係無謂浪費時間了。咁多年,都係同一個大班跟,以前可以做到嘢,而家唔得。大班話而家d囡跟本就個個吊高嚟賣。佢都嘆難搞。
當年係寶麗金,紫荊城,新花都,真係要乜有乜!但往事只能回味😮

回帖獎勵 +50 元錢

大師兄的報告, 經常令人回味無窮, 津津有味, 十分真實

回帖獎勵 +50 元錢

囡囡:呢排都冇乜生意。
我:咁既質素同服務,啲人仲點會上嚟?

完全同意  香港最慘你肯俾錢,都吾一定吾使打怪獸

回帖獎勵 +50 元錢

師兄可能遲啲尖沙咀啲女又會多番 ,正所謂十年河東,十年河西

jims777 發表於 2017-4-29 10:11
唔咸濕上夜總會做乜,不如落酒吧。

睇清楚,我話淨玩咸濕,即係未warm up 已經摷野果種,通常d女未必受得到,陀地同北妹始終有唔同玩法

其實夜場就好玩在未知性,如果次次去玩,條女公式化地,冇玩下溝通下就坐上嚟磨你,叫你岀街,咁我不如㩒鐘仔

jims777 發表於 2017-4-29 10:05
其實好難明香港夜埸点解仲生存到,啲女唔夠深圳靓,又貴,仲好似我先係陪坐,要佢高興。
就講四樓,上個 ...

介枱就通常難有好野,第一次去最緊要識左個大班同睇下佢有冇搵笨實,如果ok就下次去之前問清楚有冇啱你既女先去,會跌少d錢

回帖獎勵 +50 元錢

師兄講開又講, 你遇到嘅問題相信大家近年都遇過, 其實以前同現有一樣, 總有一批嚫妹會出來搵食, 呢個我相信千古不變, 就算現在有d去咗網上緩交, 但都不至於攪到夜場咁少供應, 到底d囡去哂邉???

回帖獎勵 +50 元錢

thank you ching

ydboy 發表於 2017-4-29 07:54
而家好多囡唔鐘意坐單客,靚少少肯坐單客嘅,錫身到似去左酒吧坐拳手

其實連唔靚既女仔都好錫身,唔係有熟媽咪關照,真係唔駛玩。

艾沙后 發表於 2017-4-29 08:57

由於以往賴嘢太多,而家唔會再上去撞喇。
現在去之前一定會同熟媽咪夾好先,佢話上得我先至上。
今次兩件女我都係猜水,卻毋礙氣氛。美少女仲話同我猜都幾開心。

艾沙后 發表於 2017-4-29 08:59
如果要坐得開,我會叫佢坐近d,如情況不妙,氣氛唔好,幫我㩒中叫大班

其實俾人激病果次我試過,但下一條女既情況一樣咁惡劣。
所以依家熟媽咪一定要有「特別安排」,我先會再上。
今次媽咪沒有幫我預先落鐘留女,一來驚貴,二來驚我甩底。但咁樣我便浪費了頭一粒鐘坐中女了。
所以我同媽咪講:「我寧願俾貴,都好過冇得玩。下次一於幫我起鐘先。」
以半年前預先起鐘留女果次為例,埋單只係千四,根本一啲都唔貴。