樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 老尖.旺角.東京 NC 近況

>>其實好難明香港夜埸点解仲生存到
呢個問題其實我都問咗十幾年。
過往我在四樓的際遇多數都同CHING一樣,只是近期的情況又改善咗,所以真係好睇運。
回覆 讚好 不讚 使用道具

jims777 發表於 2017-4-29 10:11
唔咸濕上夜總會做乜,不如落酒吧。

年紀大咗,依家劈唔到,又溝唔到女,所以便改為主打玩抽水。
要我斯文啲冇所謂,但一定要渣得吓。
今次竟然連旺角都可以遇到抽得吓的美少女,運氣算是不錯。

回帖獎勵 +50 元錢

回復 cyberkencyber #1 的帖子

多謝師兄無私的分享

sboy1987 發表於 2017-4-29 10:34
回復 艾沙后 #5 的帖子

四樓去了 10多年,係7-8年前都仲不時有好嘢食。但呢幾年就真係無謂浪費時間了。咁 ...

四樓我都玩咗十幾年喇。2003年5月31日,我連就地都試過…。之後就……
我依家個熟媽咪,十年來一向都無能為力,但依家又忽然「做到嘢」,為我重燃一線希望。

samwoo 發表於 2017-4-29 11:58

師兄可能遲啲尖沙咀啲女又會多番 ,正所謂十年河東,十年河西

有可能,所以我不會「永遠」blacklist 一個場。過多一年半載,我或者又會再去巡視吓。

遇到後生靚女,又肯比我咸濕,講吓到十幾年前一間叫海洋皇宫嘅埸。

cyberkencyber 發表於 2017-4-29 16:11
由於以往賴嘢太多,而家唔會再上去撞喇。
現在去之前一定會同熟媽咪夾好先,佢話上得我先至上。
今次兩件女我都係猜水,卻毋礙氣氛。美少女仲話同我猜都幾開心。

你通常幾點去?果度正路係越夜越美麗

cyberkencyber 發表於 2017-4-29 16:17
其實俾人激病果次我試過,但下一條女既情況一樣咁惡劣。
所以依家熟媽咪一定要有「特別安排」,我先會再 ...

我就靈活小小,放工時間話俾大班知我就上去,佢地就跟我要求開名搵,上到去如果未有就等下先,如果唔啱就門口即彈,當然樣過到關,又要睇下坐枱服務,但係咁玩已經可以免除坐扒既危機,張單又唔會洗無聊錢

艾沙后 發表於 2017-4-29 17:06
你通常幾點去?果度正路係越夜越美麗

閒日晚上無法熬夜,一般十時之前一定會到。
如果不是熟媽咪的「特別安排」,其他女點正其實都與我無關。
因為根本唔會肯坐我,就算肯入房都唔會有招呼囉。

艾沙后 發表於 2017-4-29 17:10
我就靈活小小,放工時間話俾大班知我就上去,佢地就跟我要求開名搵,上到去如果未有就等下先,如果唔啱就門口即彈,當然樣過到關,又要睇下坐枱服務,但係咁玩已經可以免除坐扒既危機,張單又唔會洗無聊錢

反而 JAP City 我可以用呢個方法 (稍後會試)。
但四樓過去十年實在太惡劣,如果無熟媽咪的「特別安排」我係唔會再玩。

cyberkencyber 發表於 2017-4-29 17:26
反而 JAP City 我可以用呢個方法 (稍後會試)。
但四樓過去十年實在太惡劣,如果無熟媽咪的「特別安排」我係唔會再玩。

師兄去開真既日本,十蚊店咪好大落差😂

艾沙后 發表於 2017-4-29 18:15
師兄去開真既日本,十蚊店咪好大落差😂

不是十蚊店有問題,只是真日本太精彩…。
但日本我下了很多苦功去研究,玩到第九年,終於達到得心應手的境界。我敢講自己的功力不會在任何一個燈頭之下。(我輸俾佢哋既,主要係自己既日文水平)
我成日投訴香港,但在香港我又曾否下過相同的苦功??答案係冇。
四樓唔好玩,我就同佢鬥長命,磨到佢而家好玩為止。但玩日本的時候,我係「專業」好多。
所以,嚟緊喺香港,我都會PART 住個戰友試多啲唔同既嘢。跟住我會出一個「神秘」報告,敬請留意。

回帖獎勵 +50 元錢

cyberkencyber 發表於 2017-4-29 05:28
香港NC的問題,就係好難長期維持高質素。好多所謂主場,雖然玩得開心,但就只有幾個月貨仔,之後就唔惦。:a ...

好懷念以前日本城、寶麗金同環球D妹!

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄分享

佐敦至尊,有無師兄以前去玩過?
俾人掃到上報之前真係好多好野

回帖獎勵 +50 元錢

回復 ydboy #35 的帖子

至尊……我愛到佢地呀!

回帖獎勵 +50 元錢

thx for report

回帖獎勵 +50 元錢

假如溝通冇問題,日本同香港比,性比價高好多,香港夜總會96玩到而家,越玩越少,日本就越玩越多,新女源源不絕供應

回帖獎勵 +50 元錢

小弟早兩日都上過4樓 確實係好多靚妹 仲見到件超索 問媽咪話有排等😭

回帖獎勵 +50 元錢

往事只能回味