樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 老尖.旺角.東京 NC 近況

其實識日文,了解遊戲規則已可進入大部份的場所。
如不諳日語,有時就算有本地人帶都冇得玩。
以黑廳為例,以前有日本人幫我打電話講聲就得,而家多數要我親自和門口店員交涉,日文水平過到關才可進場。
最近有間號稱「龍皇水晶宮」的水著渣波場要求我朗讀一篇日文才放我入去,幸好我都合格,成功進場。
因為我有蒲開齋talk 場(日本豪華NC),所以日文便會較易上手了。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄分享
HK 真係唔好玩

回帖獎勵 +50 元錢

回復 cyberkencyber #1 的帖子

日本場唔太招呼外地人,唔識日文更加唔使皆意去...

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄分享

cyberkencyber 發表於 2017-5-3 10:20
其實識日文,了解遊戲規則已可進入大部份的場所。
如不諳日語,有時就算有本地人帶都冇得玩。
以黑廳為例 ...

你操流利日語,真係好好多

不過香港唯一優性之處係方便,如果唔係刀唔會仲做得住,有時仲爆場

艾沙后 發表於 2017-5-4 19:53
你操流利日語,真係好好多

不過香港唯一優性之處係方便,如果唔係刀唔會仲做得住,有時仲爆場

其實都係邊玩邊練,玩足十年自然都傾到兩咀。
以前的香港(十幾廿年前)都好好玩,唔會差過現在的日本。但時移世易,到咗而家,主要的好處真係得番「方便」呢兩個字。

回帖獎勵 +50 元錢

cyberkencyber 發表於 2017-4-29 17:26
反而 JAP City 我可以用呢個方法 (稍後會試)。
但四樓過去十年實在太惡劣,如果無熟媽咪的「特別安排」我係唔會再玩。

師兄有去開十蚊店?

請教一下,我自己就只去開晚舞時段,但近呢一兩個月轉移玩茶仔時段(老虎check緊咗)....
問題係我呢四五次打俾個大班都話冇女(下午六點左右)....自己一個人去,飲下酒...抽下水...唔會過份....

係咪冇乜女呢?
個大班係晚舞介紹比我....

Iamfatdavid 發表於 2017-5-4 21:18
師兄有去開十蚊店?

請教一下,我自己就只去開晚舞時段,但近呢一兩個月轉移玩茶仔時段(老虎check緊咗) ...

幾個月至半年先會上一次,多數係老尖唔好玩時才會中上去,但 walk-in 起碼一半機會冇女,連一part 都冇得坐。
呢間場我只玩晚舞,茶舞情況唔係咁清楚。
印象中,去到邊個場都會經常聽到話「冇女」,呢個似乎係香港既特色。
不過有打算回歸此場,會試吓用四樓既方法同媽咪夾咗先,費事白行。

折翼天使 發表於 2017-5-4 11:05

日本場唔太招呼外地人,唔識日文更加唔使皆意去...

其實都有針對「英語-外國人」的正規夜場,但出發前必須做好功課先會玩到。
當然,齋講英文,選擇會好有限,但都唔會完全冇得玩既。

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄分享,

cyberkencyber 發表於 2017-5-4 21:56
幾個月至半年先會上一次,多數係老尖唔好玩時才會中上去,但 walk-in 起碼一半機會冇女,連一part 都冇得 ...

其實以我所知,除左旺角某一兩個主打茶仔既場之外,大部分夜場刀係晚舞至多女返

印象中,以前去佐敦七樓,大班刀叫唔好茶仔去,起碼八九點至多女

回帖獎勵 +50 元錢

其實香港好似死咗八九成,依家去跳舞真係講運,重要機會率少於三成,旺角,佐敦晚舞己無選擇,如果喜歡坐木既更加死得,得返D所謂會所又貴又唔出街,茶仔也開始無淡好食,近兩三嗰月直情全排,昨天才再去上海探下路,都係同天使媽溝通咗先,點知又係怪獸,仲要無女換,佢仲同我講有女翻但唔知幾耐,叫我坐住等,則係要我比四舊幾隻豬排坐係度等,真係當我儍!想問下各師兄,有無試過同一場但跟開大班做唔到嘢或者開始感覺搵九你笨而轉另一個大班?

bbben 發表於 2017-5-5 15:39
其實香港好似死咗八九成,依家去跳舞真係講運,重要機會率少於三成,旺角,佐敦晚舞己無選擇,如果喜歡坐木 ...

去上海既話,最好早少少,或者早日打去約女會穩陣得多,爆起上嚟,真係好快無女,有時旺起上嚟,我刀要放棄上去

回帖獎勵 +50 元錢

cyberkencyber 發表於 2017-5-4 21:56
幾個月至半年先會上一次,多數係老尖唔好玩時才會中上去,但 walk-in 起碼一半機會冇女,連一part 都冇得 ...

10蚊店,我通常會閒日放假,下午4點上去等女番工,有女就一次入2個,坐到靚女機會會大些,我試過由下午4點坐到半夜一點,坐到3至4個啱心水的女,如果放工上去一定冇女,我亦會一年去2至3次日本大阪玩女,在日本玩女平過香港好多

回帖獎勵 +50 元錢

ray819 發表於 2017-5-5 23:21
10蚊店,我通常會閒日放假,下午4點上去等女番工,有女就一次入2個,坐到靚女機會會大些,我試過由下午4點坐到 ...

10蚊店下午有冇陀地木魚架?

回帖獎勵 +50 元錢

Thanks you ching for ur hard effort

happy仔 發表於 2017-5-10 23:35
10蚊店下午有冇陀地木魚架?

小木,有些要坐過幾次熟了才可木

回帖獎勵 +50 元錢

啲靚女一般都唔會肯坐你? 依家啲囡可以簡客坐架咩?

jazz_chow 發表於 2017-5-11 19:29

啲靚女一般都唔會肯坐你? 依家啲囡可以簡客坐架咩?

呢個唔係我話既,係某熟媽咪親口同我講既。
記得舊花都我去咗好多年,一直都好不解:點解走廊啲女咁靚,我件女就永遠都咁扒?
後來花都結業,我追蹤媽咪到富都,但我一直都好不解,點解俾成三千五百蚊齋傾計,都係要坐扒?
媽咪直言:今時今日,靚女唔會招呼單客,就算俾佢入到嚟,我都唔會得到任何嘢!
所以,基本上有十年時間,各大場所的媽咪、都唔會帶靚女俾我,直到我轉玩山林道為止…。
除了2樓和3樓,之後的半會所、神秘場都坐過靚女。(當然花無百日紅,呢啲老尖場現已成為棄場)
至於今次旺角都坐到黐身靚女,唔計「四樓艷遇」果單,喺旺角應該算係十三年來首次。(媽咪終於都做到嘢!)
囡囡入嚟之前,媽咪話:我呢條女,唔會揀客坐架!(言下之意,咪即係其他女會揀囉!)

ray819 發表於 2017-5-11 17:32
小木,有些要坐過幾次熟了才可木

佐敦場已經少女返,質素又唔高,仲要煲一排先有得食,可以不用去了,多謝報料