樓主: cyberkencyber

[唱K-GF] 老尖.旺角.東京 NC 近況

回帖獎勵 +50 元錢

有時我地啲老鬼上去目的係揾人陪吓,抽下水,飲吓酒,有無得食仲係其次。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +50 元錢

其實真係撞手神,有好多𡃁妹上nc話見文員會計,跟住俾人呃試坐枱,有D傻下傻下都肯俾人抽水,試過就地埋都仲得,但呢D𡃁妺好多時幾日後就失蹤,一開始個客佢唔抗拒就ok,但遇到有客覺得難頂就唔做,流失量好高,唔係冇新女,係冇做得超過一個月既新女

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄

回帖獎勵 +50 元錢

喱間埸係要打電話問媽咪先可以上去,或者早日打去約女會好啲。我搵開果個大班唔會有以上做野既手法。

回帖獎勵 +50 元錢

好耐冇玩nc了。

回帖獎勵 +50 元錢

回復 cyberkencyber #61 的帖子

日本玩法比香港多,而且性價比高。以前去東京想去黑廰,一講是外國人就拒絕。最近去大阪,反而可以入場。第一間是無料介紹。之後用小姐的名片去其他集團埸就通行無阻。很想再去玩,可惜出差去東京比大阪多很多。最近東京黑廳又再收外國客?

回帖獎勵 +50 元錢

多謝晒, 瀉瀉

luchan 發表於 2017-5-18 18:59
回復 cyberkencyber #61 的帖子

日本玩法比香港多,而且性價比高。以前去東京想去黑廰,一講是外國人就拒 ...

現在東京情況,旺區:即使有無料介紹,大多也會被拒絕。能進場的,也多是怪獸場或非常一般的場。
所以必須自己行動。
較僻較隔涉的地方,進場機會較高。
回到旺區,我除了話自己係外國人,仲會話自己係識講日文,再任由店員測試。其中一間要我即場朗讀一篇日文才肯放我進去。

回帖獎勵 +50 元錢

多謝師兄分享

回復 cyberkencyber #88 的帖子

"即場朗讀一篇日文才肯放我進去"

咁搞笑?

隔涉的地方?例如?
我去過的Snack bar,都是中国人開

回帖獎勵 +50 元錢

thank you ching

luchan 發表於 2017-5-19 22:44
隔涉的地方?例如?
我去過的Snack bar,都是中国人開

我意思係,一間唔得就行遠少少問。再唔得、就再行遠少少問多幾間。
始終,東京啲場(黑廳)幾注重客人的日語能力,所以外國人「自我介紹」的內容真係要度好少少,仲要識得主導話題,唔好俾機會店員問自己太多問題。
Snack bar 我未聽過。八九年前、新手時代都試過誤入大陸場,但而家基本上就唔會再發生了。

jazz_chow 發表於 2017-5-19 17:21
回復 cyberkencyber #88 的帖子

"即場朗讀一篇日文才肯放我進去"

其實佢係要我讀貼在牆上的一系列「禁止事項」,亦即係「場規」。
一般係由店員讀俾客人聽,所以我都冇心理準備。
店員講咗兩次我都聽唔明,正要俾人趕走之際,突然電話响,店員要走去聽電話。佢返嚟再問我一次,我就終於聽得明佢講乜了。
基本上啲「場規」我都識讀八成,而且讀的速度也不慢,所以便順利合格進場了。

回復 cyberkencyber #93 的帖子

Snake bar 類似 NC ,但全店只有幾條女在場和客人閒聊和唱K。

回帖獎勵 +50 元錢

多謝分享多年的NC心得

回帖獎勵 +50 元錢

回復 cyberkencyber #1 的帖子

多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

thanks ching, can you pm the details of the place in tokyo to me?

回帖獎勵 +50 元錢

其實香港啲場唔係真係咁差啫。首先你要由生客轉做熟客,同媽咪熟咗就唔會話中伏咁慘嘅。環境咁差仲生存到嘅夜場始終都有啲實力既,你估啲租易頂咩?

多謝分享NC心得