Angel Spa local 青春小鮮肉Star,宅男至愛,絕對無港女公主病,support local

簽到
名稱: Angel Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43129-尖沙咀-水療SPA-AngelSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

事先預約Angel Spa,入房見面陀地女Star,天生麗質,氣質靚女,model figure ,性感撩人,皮膚白白滑滑,豐盈挺拔嘅雪白大波呼之欲出,有波有羅,幼腰靚羅,長腿美足,曲線完美,真係見到手都痕曬,忍唔住不停吞口水,佢笑容淫淫地好熱情招呼,先黎深情擁抱又表現得夠野性,與我同聲同氣又吹得水,真係好有親切感,佢就主動幫我除衫沖涼,服務好熱心周到,係玩家恩物,服務超班,反應激烈,皮膚又白又滑,波推水簫一流水準,浸Spa邊玩邊戲水,正到不得了,上床佢好俾心機幫我先按摩,逐個位逐個位慢慢按,邊按邊吹水,氣氛一流,力水足之餘穴位又到,按到咁上下推油,
真係好舒服暢快,爽到我無心享受,忍唔住轉身按住佢激打車輪,邊車邊玩波,吮吸佢粉色提子,大波真係好揸又好啜,佢忍唔住攬埋我柔情挑逗,瘋狂勁玩,使出床上十八般性技,摩打脷由上而下啜勻我全身敏感部位,環保擒住碌鳩,成個奏樂大師咁吹得津津有味,最正眼神交流落深喉,吹到我欲死欲仙呀呀不斷淫聲呻吟,奶袋錫蛋,吹到碌野鬼咁硬,定力差D都唔掂,叫佢即停帶套主菜,觀音坐蓮我頂佢叫,好有激情,鮮鮑窄窄多汁,我大力向上頂到啪啪聲,妹妹仔夾住細佬好鬼正,不斷換姿勢,真係超好好拮,男女都好有感覺,最後抱住佢港式掛鼓,加速快推,車住爆射,爽YY!
值得試試
好正好正
真係好正
回復 addme #1 的帖子

noted & thanks
千六定2千
   Nice balls
有無師兄知到落樓連Tips 要幾錢?
多謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
的確不錯
性福性福
回復 fortunerfamily #13 的帖子

謝謝分享。。。
多謝分享太正

青春無敵

吸引死人