[唱K-GF] 性戰士系列測試 金多港 86

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

性戰士測試系列, 試返以前試過嘅服務皇后, 再測試佢地嘅極限!

金多港86, 多港目前少有o既十項全能女, 係我響多港試過好多次, 後門堅頂得, 連飲大兩杯狂操幾百下佢都面不改容, 重點係佢唔會大叫, 真係好頂得. 講樣, 好多人話好樣衰似大軍, 不過40幾, 算係咁, 化妝後其實都ok, 身型走肥, 身高5呎4上下, 波唔大但真波.

沖涼水簫算標準野, 口簫普通, 有時唔係好收牙.

出嚟做背, 都係標準野, 但都幾識用條利, 毒龍算唔錯, 但又未去到好好! 我好care呢一part, 合格水平. 轉身, 漫遊都係標準野, 錫lin都叫用心做, 你抬腿叫佢鑽都ok, 叫任勞任怨.

之後佢吹, 都係標準野, 又係唔係好收牙, 不過有試深喉, ok啦!

正場, 佢想坐落黎, 我要過膠, 女上大車, 到我上傳教士, 做左四五十下, 轉狗仔, 呢次我要測試佢後門係咪真係一直都咁勁, 又有師兄話佢封左後門, 我一定要試.

佢吐啖口水落隻手, 一抹, 跟住話: 屌我屎忽啦! 咁串, 我亦唔客氣, 成條入晒後, 跟住快速活塞五六十下搏命砌! 我心諗唔砌三四百下就改姓.
我邊砌, 邊伸條利同佢利疊利, 之後望住佢, 佢輕咬手食指, 半開合眼, 我再摸佢pat pat, 出左少少汗!!

佢真係high緊! 佢好鍾意比人砌屎忽, 我估係佢括約肌敏感, 所以好興奮!

我砌多百幾下, 佢完全無叫出o黎, 呢點連多港20都無咁頂得...佢輕聲呻吟, 我問佢: 知死未, 頂唔頂得住, 佢答: 好撚正啊.

呢次真係比佢打敗, 我突然靈機一觸, 雙手掰開pat pat肉, 等D肉唔好阻我長驅直進, 我就一野去到最底, 哇, 佢有反應啦, 佢啊一聲叫左出黎, 跟住我九淺一深, 一到深o個下佢就叫, 我估佢直腸結腸交接個位好少有人插咁入, 所以好窄, 我龜頭感覺真係比佢hold住, 之後我改慢速深插, 入到底就左郁右郁, 佢拆天大叫, 我繼續咁o既方式插, 佢真係搏命叫, 成個背脊都係汗, 我自己出左咁多力都有滴汗, 之後見佢緊閉雙眼, 我抬起佢膊頭起身, 大車佢, 再一下深插, 佢個嘴無離開我, 嗚一聲, 我響佢耳邊講: 投降未? 頂唔頂得住. 佢居然答我: 繼續x我啦, 好撚正丫...

一個字, "服"! 佢原來enjoy呢種愛與痛的邊緣, 係堅有d被虐待狂....

我跟手加速, 再七八十下要出野, 我頂到盡頭先出野, 佢慘叫一聲, 之後叫: 老公真係好正啊. 我又拉起佢上半身, 大車佢, 之後猛出o黎, 仲夾實條野, 哇, 之後個套黏左響佢C眼, 咁就除左個套, 比我咁砌法, 佢仲可以咁夾, 個套有少少朱古力, 佢同我成身都係汗, 我地攬住車之後我有食鹽焗提子, 完美落幕!

性戰士評分
車牌: A
錫LIN: C+
毒龍: B
吹: C+
做愛FEEL: A
樣: C
身型: B-
加值服務(後門,顏射,口爆,SM): 後門,顏射,口爆

總評分: B+/A- (睇狀態)
根本就係以前多港8仔同15走左之後o既極品性奴, 無得輸!
回復 bigdickknight #1 的帖子

極品性奴正呀,師兄都好勁,條野應有7寸以上長
回覆 讚好 不讚 使用道具

這條女好似係環保全能,前後真軍無問題。條女同啲客玩得今盡,Ching過膠安全啲係好事。

多谢分享

Good report.  W8ll try.

thank you report

有sm部分咩?

這件女什麼都肯做可SM都唔出奇

服務佢無得輸

謝謝師兄報告,想問佢返幾點?

想問多港 86返幾點?謝謝師兄

bigdickknight 發表於 2017-4-30 16:12
性戰士測試系列, 試返以前試過嘅服務皇后, 再測試佢地嘅極限!

金多港86, 多港目前少有o既十項全能女, 係我 ...

朱古力................

真係要佩服佢

環保戰士其他人唔敢做的東西,她肯做。你夠膽玩她可陪你玩

禾都有試过86,但冇師兄描述咁誇張,但狗仔時拍佢patpat就有D呻淫叫声

睇到九都硬,好能刺激🙈🙈

唔錯呀,多謝分享

good good report

Good good repor!