[賽後報告] 首戰越南🇻🇳 Part 3 峴港 - 正骨 - Boom Boom Massage

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 3
峴港 - 正骨 - Boom Boom Massage

起身食個靚早餐,就checkout、叫車準備出發往機場了。離開酒店前聊個Bell boy吹水,問佢胡志明邊度揾囡好,佢竟然答我做咩唔早啲問佢,原來佢識得啲本地雞頭打個電話就可以叫外賣!哈,我返黎胡志明或者試下搵佢幫手~

今日下晝機去峴港,其實我主要想去會安睇古蹟所以應該只係路經峴港。(順便喺啲名勝度影相返香港做證據😁)
去到胡志明市機場見到空姐們嘅靚靚制服,我又忍唔住偷拍左幾張。

JetStar

JetStar

越捷

越捷

越航

越航

到達峴港,第一站就係去Samdi hotel朝性。
地址: -211, Q. Việt Nam, 203 Nguyễn Văn Linh, Thanh Khê, Đà Nẵng

由於我本身都有啲骨癮,所以我嘅計畫喺先揼個正骨然後再搞嘢。
入電梯上5樓,同佢講Normal Massage,消費大概係360k 加囡囡小費
由於係正骨,囡囡直接來reception帶我上房,佢著住嘅係黃色Polo恤加短褲夠晒清涼,越南妹身材好多都好苗條,10個有7 8個都有腰唔見肚腩,可能仲後生。
揼正骨無咩好講,不過條女身材fit而且樣貌都唔錯,一唔覺意就令到我色心起😏 我又真係好衰,反轉過嚟嘅時候(面朝天)見到佢短褲下嘅一雙腿忍唔住伸手摸左兩下,果然好滑溜。佢向後縮左一縮避開我,但雙手依然喺度同我按摩緊無離開過,真係夠專業。呢個時候我實在忍唔住唔對佢行個升旗禮以示對靚女嘅基本尊重!由於我只係著住一條鬆身短褲,個帳幕都搭得幾明顯😂 明知係正骨,我都想試下囡囡嘅底線,問下佢可否同我做雀仔按摩… 對住佢又呃又氹,最後都唔肯掂細佬,加錢都唔做,好,我欣賞你有原則😁(btw越文打飛機原來係叫tic tic)
比左100k小費佢,我又返到5樓reception處,同職員講要Boom boom massage。

消費:普通房 660k + 囡囡小費
VIP房好似係800k以上。
雖然話普通房,我覺得都夠用。入去一張正常按摩床,私人浴室裡面備有蒸汽室和jacuzzi浴池。
前後有2個囡囡黎敲門,我都覺得ok但由於一心想食正嘢所以彈走左佢地(講英文Change佢地就明白)第3個黎就正,睇落勁細個唔知夠唔夠20歲,身材勻稱,上圍應該差不多33B,最估唔到嘅係,佢個樣同網紅直播女xiaobaozibaby有8成似!
佢著住一套校服短裙,眼大大嘴細細,ok入黎、沖涼。
戰前嘅沐浴囡囡並無入浴缸一齊洗,只係企喺旁邊幫我搽下梘液清潔細佬。Part 1無咩好講,都係啲正路嘢,Part 2開始,佢將身上嘅校服除低,我開頭叫佢keep住條校裙(嘻嘻)其實都係枉費工夫,之後咪又係忍唔住檢查佢嘅年輕肉體,結果通通比我除晒脫清光⋯
妹妹嘅身材骨肉勻稱,臉上有少許嘅babyfat(始終因為係細個)幾可愛,好過啲V面女得個瘦字。佢全身裸露訓左係我旁邊,比佢撩幾下就已經硬過條鐵了。佢好細心幫我帶上膠袋,我呢個時候已經唔可能再克制我既獸性,轉身就壓喺佢身上將佢就地正法。下面妹妹既毛毛稀疏、好乾淨、毫無黑色素,正合我意,算得上是一塊靚妹妹。我要令呢個我第一個進入既越南妹對我留下印象,所以過程一點都唔馬虎,下下都比盡力,隊到佢亦無力招架。我彷彿喺度欺負緊一個小妹妹一樣,本來有少少心痛,但喺呢個moment我既理性克服唔到我既獸性,唯有辛苦佢喇。
我地轉左好多個姿勢,但對住佢我最鍾意係雙手渣住佢個好好肉既屁股黎係咁砌。事關佢既屁股非常翹,有肉地得黎嫩滑無比,呢種咁嫩口嘅body真係玩足一年都唔會厭!

事後浴囡囡入埋黎同我一齊洗,佢嘅態度都算唔錯,簽小費900k比佢我就離開了。

下樓坐的士直接去會安嘅酒店休息了。
明天Day 4基本上全日Day tour,加上會安呢個偏遠地方喺搵唔到囡陪,wechat都搜唔到,所以下一part會直接跳去Day 5。
多謝師兄分享
回覆 讚好 1 不讚 0 使用道具

回復 julioblack #1 的帖子

頭香,多謝師兄!師兄好嘢!
回覆 讚好 不讚 使用道具

5舊水港仔左右就食到咁高質,越南真是好地方。

NICE TRY.....睇相確係幾正

旅遊聖地............有吃有摸.開心.滿足

第三日已這麼爽
其代第四或第五日包膠
支持CHING

Nice report

師兄戰機傲人   恭喜師兄

小費會否多了點

恭喜Ching終於開香檳啦

胡志明无直接开大的酒店 可惜

boom boom少女真係享受。

想留深刻印象 點解唔 中出 佢

睇咗幾日, 終於都到戱肉, 期待下一個高潮, 謝謝報告!!

師兄真係忍得
第三日先開大
不過食到咁嫩口乜都抵晒

多謝Ching 分享 原來會安無嘢食

看來現峴港比較好玩直接

超正, 我都好想去