[曼谷] PIMP 初體驗

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟以前只睇不發帖,多數為Ching打氣。今月初訪Pimp,終於忍不住發表吓,希望師兄加吓分。

多謝大佬Bar佢一早俾定mamasan 電話我,令我順利book 位和到達目的地。
我一行3人驚冇女揀,於是訂了8:30。打算打的去,但在Emmanuel 門口俾幾架的士拒絕去,又遲到差不多9:00,火都嚟埋。但為見識吓,我忍。到第三架的士我上車即問幾多錢先去。最後300泰币成交。算數

去到打開門....嘩,大廳得5-6 個人坐著,心諗,唔通中伏?我D兄弟正在懷疑我嘅時候,我叫媽咪帶我參觀VIP房,諗住話晒一場嚟到,行過圈啦。點知啲房又係無人...死啦,點同D兄弟交代...正當我擔心之際,媽咪帶啲軟件出嚟...場面震撼...有啲似當年返去東莞嘅情況...波濤洶湧!睇見啲兄弟即刻開心返晒。我都想鬆了口氣

我哋最後揀咗間房坐低,有條女D英文幾好,我哋溝通OK。一輪熱身之後,加錢(3個drink)990泰币,全部女飛bra走奶,場面熱鬧。正當我有D醉時,媽咪帶大佬Bar過來飲杯,真係有緣。希望下次直接約Bar兄再飲。大約玩咗3鐘頭多D然後帶女返酒店。埋單每人約23000泰幣,相比香港平好多。下次一定會再去。

第一次發帖,師兄多多支持

多謝師兄 REPORT, 師兄係咪閒日去?點解好似冇帶女出街嘅?
回覆 讚好 不讚 使用道具

三個鐘每人23000泰幣都幾貴, 呢個價是否只係包酒錢及囡囡FULL鐘, 未計返酒店上床價錢?
可能師兄係有錢人啦. 真係要努力賺錢先得呀

Ching 每人23000銖?
除左飛bra還叫左好多tequila妹玩?是唔是計埋買鐘肉金個d?

回復 ah_fish #1 的帖子

多謝師兄 報告 有冇帶女出街?

其實個報告都寫明
「大約玩咗3鐘頭多D然後帶女返酒店。」
唔明點解咁多c hing問有無帶女出街🤔

全部女飛bra走奶

23000匹玩vip 房 師兄VIp房有咩設備 (洗手間)外

一人比港幣5000零蚊包埋女上床又唔算貴嘅, 不過係唔係真係咁計先

每人23000B,應該已計肉金吧

我叫阿牛 發表於 2017-5-1 18:37
其實個報告都寫明
「大約玩咗3鐘頭多D然後帶女返酒店。」
唔明點解咁多c hing問有無帶女出街🤔

因為樓主講嗰句 "埋單每人約23000泰幣", 如果呢度嘅埋單係指夜總會埋單嗰筆數, 小弟唔知 PIMP點, 但澳門嗰啲就未包囡金, 當然呢度嘅埋單亦可以指總支出嘅, 所以先問清楚啫

barr 發表於 2017-5-1 17:32
Ching 每人23000銖?
除左飛bra還叫左好多tequila妹玩?是唔是計埋買鐘肉金個d?

Barr兄, 你係大師兄, 想請教下有冇見過一枝公去pimp玩架?會唔會好怪雞?

多謝師兄分享!
如果如有相就重好👍👍

回復 barr #4 的帖子

哈哈,多謝Bar兄關心。已經包了肉金6000。另外請D女飲咗幾個taqueria 咁啦。

用手機回應 fighter2006 #2 的帖子

嗰日係星期六晚上,驚太多客唔女所以早D去。到我12:00幾走時大廳已經人頭湧湧。下次都要試試。不過要飛bra 玩就一定要入房

用手機回應 takeawayking #8 的帖子

都係好係香港或馬交的k房咁啦,冇乜特別

平過香港,師兄何出此言?

應該已包5k to 6k 肉金

回復 ah_fish #1 的帖子

多謝報告。

多謝師兄分享