以為睇緊AV、仲要服務態度一級捧 【Eva】超正享受~~

簽到
名稱: Eva
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A52798-尖沙咀-兼職女郎-Eva.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Eva
, i  h$ X3 j3 D9 [. H. j     
( |3 a# i; v3 c  W' U7 l' S8 O/ A2 ^天然大波、極好渣手、好有彈性好柔軟、咁大對咁誇張、竟然咁堅挺、一D都唔墮、講緊係真波、我不由得贊嘆上帝賜給世人既禮物!呀女見我對佢對波波咁祟拜都有少少驚訝、但就笑笑口話我好Q、然後俾我任啜pink lin、而最緊要係條腰、咁大對波掛係咁纖幼既BODY上、 、簡直就係偉為奇觀 !GFF爆晒分,大車特車、波推水蕭環吹更加係不在話下、女女投入放蕩、玩過就知好ENJOY!原本已經係爆分(樣貌似日本AV妹、身材正爆、加埋服務態度GFF、呢位女女已經遠超我EXPECTATION)、仲要主動感情溝通,吊,我鐘意玩GFF既師兄一定明白我感受: 感覺係正到無倫 !
大波女女好选择
回復 計惑 #1 的帖子$ ?% b5 ~- k5 W( |
$ e4 ^- Z$ Q9 E6 I! s1 d: Z
thanks for sharing
   Big balls

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:35