怎樣才能約炮 只為性

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

大神來分享
冇乜可能,通常要money 疏通
有錢有性福!
師兄說的有道理
比钱,免费唔方好野,除非你好靓仔又高大
有冇考慮過做鴨?
多謝分享
我係大陸,通常抄到牌後,同佢微信傾幾句開場白,就單刀直入問佢,當然要用錢引誘,呢個係所謂嘅飯盒模式,以前早幾年出手每次見面1000,通常頭一次出嚟係開房扑嘢先,當然每次出嚟1000元更係扑到夠至走,一兩次見面之後大家開始熟絡就食飯睇戲摷嘢打車輪乜都做齊,係戲院又摷又車輪又攬埋一舊睇戲真係過足癮,係都係比錢,但好玩過叫雞多多聲,真係女朋友feel而又唔駛上身,因為除咗招呼我之外,人地本身正經人家一個,有識過啲知佢本身出嚟做,佢係咪扮嘢,又或者床上技術純唔純熟自己一定知,早幾年都重揾到食,但近年啲女自給自足揾到錢養自己,要比較高金錢才有機會打動到佢,小弟不財,而家深圳出嚟做啲女都二千起標,莫講話要更高金額打動一名良家婦女同你玩,所以我而家都冇啖好食……
回復 Freedommmm #1 的帖子

找個呀婆打飛機都要錢啦!師兄!

MONEY可解決你的需要
學下野先
香港有沒有約炮網站慨呢?
錢可以幫到你,又或者你天賦異稟

没钱别想了,除非你很有外貌
外貌 or 比钱

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 14:28