[新兵查問] 去左5日台北既賽後報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

終於完成今次台北礁溪5日遊,雖然之前係台中同台北都試過叫外送茶,都係失望而回,因為佢地介紹既相永遠都係假既,不過無理由2條仔黎到要食白果,所以之前一早做定功課睇下有咩路數,今次去台北果3日都係平平地選左間就腳既,近台北車站既酒店(璽愛),由於免得到時去到等囡浪費時間,所以出發前有同2個茶姐傾開,所以第一日就聽佢地講早小小10點左右返黎等睇女,當然事前已試探下係咪要點數咭同放蛇之類問題免得中招,繼而我都再循例問相入面既女係咪真係有,其中1個就話一定係真人,另1個就好老實咁講冇既,D女係佢全部都見過,所以叫我地放心唔會老點。咁我地2個都係搏一搏試下叫第一個茶姐叫過6000K黎睇睇(因為上次去台灣叫過4000K,真係不堪入目......),大約等左20分數,我果個黎到敲門,開門一睇......屌那星,我只能個心屌住把口同佢講唔好意思,因為起碼成3張野以上,之後我問我個Fd佢都係話同一情況....真係估唔到冇相中人之餘,仲要成3張野,之後個茶姐仲不停叫我試8000k,一定係真人......我叫佢食蕉﹗唔通台灣呢d所謂外送茶真係咁不知所謂嗎,在沒有抱期望既情況下,唯有試埋另一個茶姐,都係叫左2條6000k既,我地都係打算搵埋呢個唔掂就出去食宵夜算,大約等左15分鐘敲門,開門一睇,雖然唔係相入面果d咁高質素,但係絕對唔會食唔落,因為後生同化左妝+埋衣著就係出面街見到果d台妹,所以我即刻話ok,條女就即時笑笑口咁拖住我隻手入房,果刻真係硬晒,跟住我就比左錢先,條囡就慢慢除衫同我沖涼,唔知係咪台妹特別唔同d,感覺做每一個步驟都好溫柔,而且仲主動同你傾計,全程真係好似自己條女咁,又唔怕死魚,可惜自己唔爭氣好快ko,事後我第一時間問佢攞line睇下可唔可以私下番食,可惜條女話唔可以咁樣既,有d失望﹗等條女走左我就即刻搵我fd睇下佢點,原來佢都話佢條女好掂,好彩都總算呢次黎台灣頭砲有d交待,之後同個茶姐佢仲不停問我條女點,有咩唔滿意可同佢講,等佢管教下佢地,睇黎呢個茶姐都教得幾嚴,所以d女都幾聽話。由於第二朝有行程,所以我地2個落去附近食個宵夜就訓。
第二日......(待續)
感激分享。可以告訴contact 嗎?
回覆 讚好 不讚 使用道具

謝謝,師兄有第二位茶姐聯絡嗎?

gattuso 發表於 2017-5-7 09:31

我pm你吧﹗

gattuso 發表於 2017-5-7 09:31

師兄,pm唔到你,你試下pm我

期待師兄報告
請師兄 PM 茶姐聯絡

gonkong 發表於 2017-5-7 13:49
期待師兄報告
請師兄 PM 茶姐聯絡

因為呢幾日忙,所以比小小時間我,我先PM你先

恭喜食到好嘢,期待之後行程

感激分享。可以告訴contact 嗎?

請師兄 PM 茶姐聯絡

小弟下禮拜去台北,
請師兄 PM 茶姐聯絡

c hing可以pm我嗎?

請師兄 PM 茶姐聯絡

師兄好,我是Kevin,師弟我經常到台北公幹,喜歡找新鮮,約過很多家茶,花了不少被騙過到很慘
來的都跟照片差很多,後來朋友有特意給我推薦一家很不錯的茶坊
妹妹的素質和服務很好,照片也都是本人我覺得不能自私,所以來分享一下,茶姐人也很好,很貼心
可以試試看!茶姐聯絡方式:Line:g*o*o*d*g*t*o ,微信:g*t*o*m*m*t   [去掉*]skype:babylove7812
說Kevin 介紹的有特殊優惠也可以享受特殊待遇哦,而且還有小驚喜哦】

Wonderkhan 發表於 2017-5-8 08:46
恭喜食到好嘢,期待之後行程

謝謝支持,比小小時間我寫

唔好意思各位師兄,由於論壇PM陌生人有時限,麻煩各位接受我加好友我再PM你地

回復 打孖星 #4 的帖子

感激不盡。期待後續報告。

各位,論壇PM數每日實在太少,有興趣既你地自己加下面的吧
奶:lovexiao01
we七:yixiang20150411

終於有時間寫:
第二日一早就同個FD走左永康街度飲飲食食,之後下午就去左一間叫楓潾軒既女僕咖啡體驗下女僕文化,入到去間店其實唔係好大,只可能有5至6枱4人桌,佢地呢間食物以烏冬為主,大約二百幾台幣一個SET,唔算貴味道都OK,期間女僕會過黎同你傾計,玩下小遊戲,都係同其他女僕咖啡一樣唔比摸女僕,女僕雖然唔係好靚,但都算OK,最後我地比多160台幣同佢地影張即影即有走人,行到攰無聊坐低一兩個鐘都算唔錯。

跟住再去101,夜晚去饒河掃完街就大約10點返酒店再搵昨晚茶姐介紹,茶姐話今日有條女岩岩出返黎做,係嫩口野,以前D客都好評,問我要唔要試下(不過又係冇睇相),我話冇所謂啦,反正唔岩就換人。等左大概半粒鐘左右,上黎開門一睇,又係打扮到好台妹FEEL果隻,不過個樣幾CUTE果隻,收貨,入房又係先比錢,之後都係沖涼果D,不過呢條女有點天然呆果隻可愛,好多傻更更話題,吹果PART合格,但估唔到到做果陣條女好鬼主動,又不停主動換姿勢,由於尋晚出左次,今日就冇咁易比佢KO,唔知係咪搞到佢太HIGH,仲可以車埋,最後大約做左半粒鐘左右完事一齊沖涼,呢個真係好重女友FEEL,真係值得返食,之後同茶姐講話將佢介紹比我個FD過2日搵佢,最後落7仔買D野食就準備聽日去礁溪玩…