[賽後報告] 首戰越南🇻🇳 Part 4 (多相)邂逅 - 返西貢 - 再遇戰友...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前文重溫
Part 1: http://141hongkong.com/thread-1802563-1-1.html
Part 2: http://141hongkong.com/thread-1802745-1-1.html
Part 3: http://141hongkong.com/thread-1804766-1-1.html

Day 4
Local tour - 邂逅 - 瀟瀟灑灑的給我瀟灑的上機

Day 4 喺會安基本上全日day tour,講一小段啦,唔想睇可以直接往下Day 5。喺旅途當中比我識到唔少人。大家就算自己一個人去旅行都盡量試下join tour,因為除左觀光之外,一般黎講喺團中都識到女仔,我聊到傾計嘅有2個日本妹、一對韓國母女、3個英國妹同2個德國妹,太多太多。最印象深刻係同我一樣獨遊嘅北京女仔,22歲,做Bank嘅長髮妹子😍 佢一頭長長秀髮,運動員身型,身穿背心短褲,好正。
Artboard 1.jpg
我地一路stick together好似一齊旅行咁,無其他人阻礙,真痛快,好耐無呢種咁開心嘅感覺!交換埋facebook微信,諗住今晚一齊晚飯啦(and直落) 可惜原來佢tour一完就要飛的去峴港搭飛機返北京了!點解無預留啲啲時間,想快快趣打一炮都無,失望… 天都未黑,我只好幫佢攞行李上的士,相約下次再見(再戰)

Day 5
返西貢 - 再遇戰友 - 烘發唱K

Day 5 坐Jetstar返到西貢都晚上6、7點了。我明天便坐飛機返港,所以今晚係喺越南嘅最後一晚。約埋2位台灣師兄一齊晚飯,知道原來佢地尋日去左韓國店!據佢地所講,嗰種地方會一次過帶20條囡出黎比你揀,好似金魚缸選妃一樣,聽到我心癢癢!
然而飯後我地目標清晰,就係去烘發尋歡。

Artboard 2.jpg
Nhà hàng Hồng Phát
310 An Dương Vương, Quận 5 Phường 4
安陽王街310號 第五郡第四坊

據知烘發係BeerOm,同KTV一樣玩法但比較經濟一點。去到攞左間房,媽咪好後生靚女,身材又好,唔知可唔可以食用呢?呢度設備無咁先進,雖然有廣東歌同國語歌,不過點歌就好似以前咁要睇歌書按number嘅,啤酒聽講係飲幾多計幾多,反正我地唔識計,無諗太多。
講返正題,我地一人揀左條女陪,A君揀條囡係小鳥依人型,樣子不錯身材細粒有波路,而且識國語;
B君揀左個18歲嘅巨乳妹,大得好誇張,只識越文;
Artboard 3.jpg Artboard 4.jpg
而我揀左個越南mix日本嘅混血女,佢眼大大識放電,小隻馬身材暗藏34C,唔識國語英文麻麻地,但識日文(爸爸係日本人)
Artboard 9.jpg
所以話喺越南玩,真係要學好越文,因為佢地除左越文以外嘅其他語言能力唔係好得。
喺KTV玩都係同以前差不多,唱歌飲酒猜枚抽水,同埋囡囡搏你走時帶佢出街。不得不提嘅係B君條女對奶真係好L大,絕對係一手揸唔晒,聽佢講好似係36E定F… 而且又白又滑,十分墜手,因為我都有份揸!仲見到係可遇不可求嘅粉紅色乳頭。之後我地班禽獸仲拍左條片係B君喺度幫佢搖奶…不過太瘋狂唔放得上黎😏
Artboard 5.jpg
btw後來B君話我知原來佢連媽咪對嘢都揸埋,size仲好好,後悔點解我無咁做到…

講返我條女其實已經好正,係有少少怕羞型囡囡。不過難得巨乳當前我都控制唔到,可能feel到我有少少冷落佢,佢為左引起我注意間唔中就伸手捽我細佬,搞到我喺K房都硬左好多次。我地嘅溝通係英日語交雜,之前從未試過咁溝女,原來都幾過癮,而我嘅日文程度都係 Arigato Sordeska Kimochi Oppai kodosai 嗰啲😂
Artboard 6.jpg

睇得出B君好想帶巨乳出去ST(2小時2000k左右,LT過夜3000k)但呢位囡囡唔出街做嗰啲嘢,可能年紀太細仲未接受到,我都覺得好可惜!A君又話近幾晚出太多唔想要,結果得我一個帶出街。

玩左3、4個鐘左右,埋單總數2100k包括房錢啤酒雜費,另加1500k係3條囡同媽咪小費,我覺得幾平。大概係我之前喺台北酒店(即KTV)玩嘅8分1價錢。不過都係嗰句,俾還俾唔好俾過多,整高晒個market就唔好,切記!
媽咪卡片:
Artboard 14.jpg

我地一行四人坐的士回范五佬街,落車後就同2位師兄告別了,我帶囡囡返我住嘅Liberty Greenview,迎接漫長嘅夜晚…
Artboard 7.jpg

由於篇幅太長,只好下回繼續,請各位師兄耐心等待!!
如果鐘意就請加分比我+留言支持下都好,下集係越南之旅最終回!
又見到CHING包膠
一定支持
不過未可見到「搖奶舞」
有點可惜
其代下一包膠
回覆 讚好 不讚 使用道具

啲K女好正呀

MIX 囡囡似唔似真架妹咁好玩

回復 mcdullpig #2 的帖子

謝謝元老支持🙏

感謝師兄分享!!不過Beer Om沒伴不敢去~~QQ

回復 julioblack #1 的帖子

支持!寫得好好!

K囡囡都幾正

你住 green view 有冇收你過路費? 呢間一時時,睇心情。

支持,support.

回復 julioblack #1 的帖子

D 囡囡真係好索

B君個囡囡雖然波大 但C Hing揀既囡囡顏值好高

囡囡都幾正

師兄報告好精彩,想問下去Beer om 係咪walkin都得? 唔得嘅話,有冇呢間烘發嘅媽咪聯絡方法,唔該師兄先

回復 mugiggs #4 的帖子

我諗個個唔同,人都有唔同性格啦
呢位女女雖然怕羞,屬於男人背後嘅女人嗰類型。勝在聽教聽話服侍周到,抽水亦無托手踭😁

女女好吸引啊

回復 user1668 #14 的帖子

Walk in 就得啦
我重新上傳左媽咪卡片,你去第一頁睇返

啲囡囡質素唔錯....NICE SHARING

回復 fihrson #6 的帖子

講得啱,一個人真係咪去
實貴到仆街