[賽後報告] 首戰越南🇻🇳 Part 5 最終回 - 激戰混血妹 - 一晚做到幾多次?

我在越南HCM多次LT, k 場,吧女,鴻發等,女女都只能做2次,樓主實在太幸福了。
回覆 讚好 不讚 使用道具

thanks for sharing ching

谢谢分享,学到好东西

真係好鬼正,最鍾意就係morning q.
但留條女過夜安全嗎?財物點處理?

原來酒店夾萬鎖好易開

咁嘅服務態度同FEEL,宜家真係好難搵了

回復 29509941 #24 的帖子

亦有客人去全套店玩偷女女的錢。

CHING最後一日包膠真正
支持CHING開心之旅
其望CHING帶小弟走一轉
食到像此一樣好女子

回味無窮!

julioblack 發表於 2017-5-6 22:11
回復 tai-r #13 的帖子

開多間房就無可能啦

呢度我已經住過3次,每次都訂2人入住,仲要日頭入住時同女經理講會帶囡返房,佢仲話ok no surcharge !
第一次:住左3晚 暢通無阻
第二次:又住3晚 都無咩問題 開頭佢叫條女放id 然後就問我拎surcharge 我都耍走佢 我話已同女經理confirm 過。佢都ok 放行
第三次:住4晚 遇著個濕九肥仔officer,佢話唔得 根據外面人入住regulation 11點後不得帶vietnam girl 入房仲拿埋英文版本出黎,其實佢最終目的都係想cap 水,一開價就開多間房要價100萬,我講到拍曬台都唔放行 仲要寸寸貢 最後pay 10美金,費事同佢嘈 !
第二朝 我吊九個女經理 佢仲反口話咩咩policy 其實係唔帶得,仲吹九水話查得好嚴,最後我話唔好晚晚拗數 見親肥仔坐堂,帶囡我就pay 10 美金費事煩,自此永久blacklist 呢間 !

感謝師兄分享,妹子看起來很不錯啊

恭喜師兄美滿之旅!

多謝師兄報告分享! 實在精彩

多谢师兄分享

very nice report , thank for sharing, canit wait to visit vietnam again(until end of year ; ;)

回復 29509941 #30 的帖子

系呀! 重要係日本仔. 系我相識的女女講. 條日本仔玩完,女入去沖涼,手袋放在房外內有六百幾萬係幾日來的內金錢。一次過比人偷曬。哭著同我講,我重問點解放咁多錢在身上,佢話準備放工返鄉下。所以當有人問起女會否偷錢,我到想起呢件事。

回復 tai-r #13 的帖子

我過去二年都係住呢間,但每次第一晚都唔會住。第二日 Walk in 搵個經理阿雄。 Confirm ok, 先入住佢地真係睇人而定。阿雄講如果有帶女,當晚就加十萬係早餐費。我二次我都 Book 四五間房. 有一次我條女無身份證,我問經理點算。佢立刻比張 Form 叫我簽名。內容係如有發生任何事情,客人自理。咁就比我條女上。

回復 tai-r #31 的帖子

你講個四眼肥仔系唔系? 好多時候都系佢做 Night shift. 呢間係睇人而定。熟客0K,生人就屈到多少就多少. 但就未試過要式多開一房。但試過要 $10 一晚,但最後都只收十萬。

收获不错 师兄加油