[芭提雅] [有圖報告]芭提雅3日2夜1人

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

4月29日即興安排左個單兵3日2夜之旅,連酒店都廢事訂,一個背囊仔,踢對拖就出發
本身打算淨曼谷, 不過想有渡假feel就落機後即刻落芭提雅。。。。
<朝早行程唔講喇>
7點幾 食完food court,就去左浴場望下,唔太建議各位師兄去芭提雅浴場,主要都係鬼佬口味,我兜左兩個圈就搭電車單落番walking street

去左walking street 9點左右 好多場慢慢先開始旺,我就入左比較有名既S記gogobar
裡面真係好多女,細佬我都比較著重顏值,覺得可食用既有20%左右
睇左一陣,就決定叫左佢落黎陪我,我覺得佢好靚,請佢飲杯野,吹下水
女女23歲,話自己做左gogobar8個月
態度好好 鄰家女孩feel,決定搵佢陪我今晚
LT開價7千 還價6千,未到10點就帶女LT好似貴d?
帶左女女食個飯先,同時要搵酒店
女女好驚訝我連酒店都未有
*芭提雅帶女番房好多時要俾1千銖過路費,咁玩法我直頭用埋條女ID check in,我2晚雙人房都係3千銖左右
番到房,一齊沖個涼,就開波,都係個d,條女好勤力,成晚交足功課,態度一流,一晚出左2Q,兩條肉蟲裸睡到8點,再黎多Q,食埋早餐先放佢走

臨走問佢得唔得閒陪我玩一日,同時陪多我一晚,佢又ok喎,但要番屋企執野,咁我就係房等佢,等左1個鐘左右,佢過番黎開始一日行程
好似拍拖咁,又去行商場,又去玩降落傘,食完lunch又番房扑下野,夜晚更加係瘋癲
第3日一早又係黎多Q 食完早餐就要出機場
臨走俾左2千條女,佢本來唔收,我話請佢買野食,之後交換埋line

Ching 其實依家我沉沉地,依家好想耐唔耐去泰國搵下佢 有冇巴打可以屌醒我???
以下係佢line既相
mmexport1494126069340.jpg mmexport1494126032156.jpg
你出得相,預有ON9 拿張相 去果邊相認比 相比REPORT佢望,然後你無機會再沉
回覆 讚好 不讚 使用道具

沉多幾次就慣嘅喇。

唔好因为一棵树,而放弃整个森林!

支持有相有heart 報告。時間會治療一切!好快又係一條硬硬的!

回復 smartken520 #2 的帖子

冇機會再沉都係好事

理智話我知唔應該沉船

即興旅行 又食到好嘢 師兄👍🏼

回復 peterkingson #1 的帖子

玩多幾個   就浮番上來   travel  lover  so sweet.    Trip bfinish

沉咩呀,玩多幾次 ,咩都無事

NIce sharing!  Thailand is good

颜值真系高!

試一下再去幾次就有抗體!
好奇問第二張相片是否姊妹花?

即興幾爽喎

多謝師兄分享,這個妹子好正!

white skin,worth it.

芭提雅都有亞洲人口味,仲要咁高質

回復 peterkingson #1 的帖子

有時沉船係得到你想要的快樂,別人擁有不到的!
你講得自己沉,也明白有一天你要浮!

我有我享受, 懶理你感受,
支持沉船,
但都系果句, 記得要浮番起來吸氣

沉完好浮返上水,咁多女你沉得晒?

你既意思是第二晚總共俾8千佢....定只係2千...
沉沉地就唔好出相啦....
同埋去多兩次就自然會清醒返