[吹水] 宜家D女服務態度問題

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

可能自己唔好彩,感覺D女差左
個案一,有D求其幚你冲下水,之後公式化吹十秒到,坐上黎幾下,然後不願轉姿势,好似死鱼,張開大肶,等你插又唔比啜奶,講真只系要求輕輕錫下,揸多幾下又架手,公式化地呻吟。

個案二,做完主動想你比tips

個案三,有D反食三次,竟然唔冲凉,開始賴左之餘,有時仲主動問加鐘

個案四,同你計時,催鐘

大家有冇遇到咁既問题?所以宜家自己好少反食

呢點認同,試過有條女同我講,佢有熟客等,叫我着衫快D!
冇計,因為你因服務差走人時俾少d會俾人打,佢地短線打工唔洗求回頭客
計時呢個真, 有壓力
3...係命令 , 你自已沖先 , 佢就玩微信...吊狼狗
樓主所講情況,以前都經常發生
呢啲女永無翻食
現在的囡囡唔憂做
供不應求
除非你係有錢佬可以用紙幣軟化囡囡😫
chan0119 發表於 2017-5-8 05:24
現在的囡囡唔憂做
供不應求
除非你係有錢佬可以用紙幣軟化囡囡😫

講起唔憂做,現在突然多左好多人出来玩,有好多靓仔。如果自己仲系十幾二十我會情愿拍下拖,揾個正正經經女朋友!宜家D人當左係一種活動,我唔係想講自己清高,如果小弟我唔系单身同埋曾经有段不愉快感情,我都唔会出来玩
回復 pingnap #10 的帖子

非常讚同。
個案一,二,三,四都可以 black list.
sutherland 發表於 2017-5-8 09:51
個案一,二,三,四都可以 black list.

係,呢D女唔值得比同情心。實在囡囡都係人,揾錢唔容易,也值得我們尊重。然而當D客系水魚,咁樣大家都唔好寵壞呢D女!我地D錢何不是一樣有血有汗?
1試得多,3試過1兩次,其他未試過

好多女一心諗住搵快錢,俾得幾舊水係咁上下架啦,又唔係高富帥咪咁多要求,求其拿拿聲出完野好快D走唔好阻住搵食
蘋果農 發表於 2017-5-8 11:08
1試得多,3試過1兩次,其他未試過

好多女一心諗住搵快錢,俾得幾舊水係咁上下架啦,又唔係高富帥咪咁多要求,求其拿拿聲出完野好快D走唔好阻住搵食

師兄講既系道理,但亦有少数值得返食。小弟之前有幾個舊相好,可惜有幾個收山,有D被捉,現在只得一個,熟左反而催鐘及要求加鐘,所以也将會拉黑!
pingnap 發表於 2017-5-8 11:16
師兄講既系道理,但亦有少数值得返食。小弟之前有幾個舊相好,可惜有幾個收山,有D被捉,現在只得一個,熟左反然催鐘及要求加鐘,所以也将會拉黑!

而家食女遇著正常算好彩,好服務就當係bouns
依家啲七日服務越嚟越差,反而多左食泰妹,服務足啲、大波啲、易考車牌、又平啲
回復 sutherland #12 的帖子

非常認同
myass141 發表於 2017-5-9 12:55
依家啲七日服務越嚟越差,反而多左食泰妹,服務足啲、大波啲、易考車牌、又平啲

我都慢慢轉左食不同既女,D七日鲜日日比人插點會有水同好服務?其他国藉既女反而唔差,催鐘情况少,而且佢地放D,環保或車牌有時自動獻上,轉姿势好配合亦冇黑面。其實既然都要比錢,點解唔試多D其他,D人系怕溝通问题,但實在身体語言就0K,唔通入去只為吹水?
佢地搵快錢, 生客就唔諗你會反食, 所以事旦.
做熟當你好蝦, 個D就更加衰,
講黎講去, 都係某部份7頭養懶晒D女

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 08:12