性趣:一日之計在於晨 晨早曳曳的五大好處

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

每個人都有唔同嘅生活習慣,不過對於大部份情侶來講,大部人都會選擇係夜晚嘅時間曳曳,一來可能係夜晚大家沖完涼有mood 啲,不過其實有時夜晚兩個人做嘢做到好攰,根本冇心情做,所以其實有啲人會選擇朝早做,不過唔講唔知,其實朝早做有好多唔同嘅好處,不妨試吓同另一半來個晨操,可能有意想不到嘅效果。

1. 減壓
工作同生活壓力咁大,每朝起身與其喺度煩惱,不如嚟場激烈嘅性愛,身體釋放壓力之後,先有精神去應付新一日嘅挑戰。

2. 醒神
唔好以為朝早飲咖啡先可以提神,性愛都可以提神架,事關性愛過程中可以令腦下垂體同松果更活躍,喚醒全身細胞,再加上血液循環有助加速大腦供血,令頭腦清晰,仲幫到專注力。 3.女人味 性高潮可以令女人變得更美同更性感,因為早晨性愛可以令人分泌較多女性荷爾蒙「雌激素」,仲有美容保養嘅效果。

4. 真正享受
每日做嘢做到咁夜,夜媽媽想休息多過曳曳,想搞都冇乜心情, 相反朝早經過一晚休息之後,兩個人都儲夠精神,絕對可以積極一戰。

5. 更有情趣
是兩個人懶咗都會懶,搞搞下變咗例行公事,如果間中來個晨早性愛,新事物絕對可以帶來新刺激,例如一齊去沖返個晨早嘅涼,何樂而不為。[img][/img]
很好的建议
always find my little bro are harder when wake up as compared to night time
多謝師兄分享
回復 lim3bob #4 的帖子

這個常做是有益身心的
回復 kk1228go #5 的帖子

收到 明白 謝謝師兄
回復 bbqzzz #1 的帖子

thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 07:01