[搵囡心得] KTV

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Cuppage Plaza basement 有幾間KTV,都係主打越南妹,啲越南妹都幾瘋狂,你係裏邊唱歌佢就係咁抄你,除你衫舓lin, 又解開你條褲又攞條野出來係咁chor 上chor 落!務求搞到你好硬,差點射出來咁滯!呢個時候佢就會提議叫你入廁所比個快餐!一係就打飛機,一係就到口,甚至乎即場來了!畀得起錢就乜都得!

呢個模式其實都幾好玩同刺激!起碼唔會好似去嗰啲花場咁戇居!淨係俾錢乜都冇!
多謝師兄分享,請問消費如何?
回復 JohnASeah #1 的帖子

KTV好玩,幾錢?
Yes, wish to know how much
買左兩枝Macallan 送一枝,唔exactly 記得幾$$. 但因為咁,媽咪話免房租。
跟住女女就SGD50. 包佢地喺房互樔,但佢地會耐不耐話要去toilet 實則去第二間房。
你可以俾多d$$叫佢地成晚剩係陪你,其他人再加,我忍不住入toilet 口爆就要Sgd 150
口爆150SGD有點貴啊,50SGD坐檯費還要給嗎
消费不低呀,不愧是新加坡
回復 xujiuwu #8 的帖子

己包本來50小費,我自己覺得越南妹好正,好識攪你,直頭欲罷不能,所以都幾喜歡去
再唔係,直接去orchard tower, 入去bar 到執件,大概二百至三百星紙
JohnASeah 發表於 2017-5-21 18:43
回復 xujiuwu #8 的帖子

己包本來50小費,我自己覺得越南妹好正,好識攪你,直頭欲罷不能,所以都幾喜歡去 ...

Bar 入面的女女可以帶走?
回復 33qq #10 的帖子

俾$$乜都得
師兄啲女嘅質素如何?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 19:04