[唱K-GF] [怡春苑]紅牌嵐嵐 第一次被吹爆

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

平時做開人肉usb,不過今次真係做件好事,出報告好好推介一下呢個囡囡!

上到去怡記,其實我去到邊到都係有咩食咩,志在出火排洪,好少會指名道姓食(相熟除外)。黎左個囡囡,1米6左右,笑笑口咁,長頭髮(到頸),第一印象幾好就入閘。

Call完鍾佢就問我鐘唔鐘意攬攬,咁我當然使出本能反應即刻攬實佢磨下磨下啦,我諗住合埋對眼想磨多陣,佢已經快快手除左佢上半身件衫,露左個紅色bra出黎,係上面望到咁,又攬住,我諗就算經驗老到既我都忍唔住......九秒九就除哂D衫落地沖涼。

沖涼途中佢開始奶我粒lin,條脷超長,長到最少掂到下巴,有咁好既資質,當然即刻叫佢吹蕭啦,水蕭,因為沖涼個到太細,索性出去好好享受享受。

上床吹,實左太正太舒服,吹左無幾耐就比佢吹爆左......從來只有我老婆可以吹得爆我,出黎玩咁耐,佢係第一個可以吹得爆我既,所以我先寫出黎紀錄住......OMG......不過佢好似唔收貨咁,仲想我出埋第二Q,不過我無力了,攬住休息,然後沖涼落樓。

後記:我落去比錢個陣先知佢原來就係紅牌!唔怪得比佢吹爆......

2017-5-9 18:24被爆
恭喜大大吃到好野。
thank tou ching
謝謝師兄報告,不過對此囡冇乜性趣
我對吹有興趣,要—試。
回復 卡樂D薯片 #1 的帖子

係咪係旺角架?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 20:46