【YY】波推洗身擦背, 任我摸佢對D cup大包米~~GOOD

簽到
名稱: YY
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A52148-炮台山-兼職女郎-YY.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

YY
* Z% v" `& ?3 a5 `' a: W2 \3 t6 _6 r/ }, i" @
女女幫我除衫沖身, 有泰式鴛鴦浴, 波推洗身擦背, 任我摸佢對D cup大包米, 佢好投入好落力, 仲主動水簫一曲, 非常暢快 !9 r8 l3 `* Z+ u0 m; D

4 r% U8 v" y+ A沖完返上床, 我迫不及待未等佢反應過來, 輕撫她乳房, 佢已經有反應, LIN頭都扯旗、順手摸到佢妹妹已經好濕, 連我都high埋! 細佬未用口已經舉旗先, 佢見我咁, 女女翻身開始出擊吹我小弟弟, 深喉環保吹, 一路吹, 對波就右左咁搖, 佢有佢吹我有我玩, 吹到咁上下我要求上套, 女上插入又濕又窄既妹妹, 下下插到入, 被包到實一實, 真係不得了 !! 仲車來車往, 10分投入, 轉POSE反轉男上插到佢卜卜聲, 再狗仔加速推爆 ~~~~~~~ 好舒服, 休息下先, 囡囡幫我沖身, 我就比低家用, 最後當然係情人式吻別
! C2 i1 P2 @  E9 L! h# K+ G# @( u; j* ]) T" {$ m
有樣, 有大波, 有長腿, 170cm model身材, 應大即大 應細即細, 招呼有heart, 唔公式化, 唔返食對唔住自己。
170身高好吸引
Looks sweet and leggy
高妺正WO一定會去試
回復 小智 #1 的帖子6 }! y, l3 V' h: e/ z
+ ]9 i8 D' J& k5 e1 W5 v5 s/ Z
多謝分享
多謝分享
女女咩年紀啊

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 01:06