[華東地區] 上海NC

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

本人已经在北京上班多年,由于常常出差的关系所以比较多到各地的NC玩。今日介绍一个上海的NC,讲真比北京好玩好多!地址我就唔开啦,最后share WeChat给各位Brother 啦!呢个场大概有二-三十间房,女女从800-1500不等(坐台费),带走的话大概二千一炮;上两次带走都是给两千到第二天十点左右。呢D要自己同女女flight,本人自认不是靓仔。如果有去开上海的NC话,都知道比北京或广州好玩好多!D女以四川,安徽,武汉和长沙为主,有时候都要新疆或上海本地的(新疆妹靓唔靓,大家见人见志吧!)。去到都是D standard 野,选女,饮酒。差不多的时候,公主会选几首快歌开始大风吹(除衫,跳舞,换老婆)所以人多去一定比较好!爸爸San叫豪爽(艺名),人不错!Wechat: hs18221393367。如果各位Brother 觉得我系度卖广告的话,可以ignore 呢个post 。讲完
回復 唯我独尊20120811 #1 的帖子

請教 C 兄,酒,K房,DJ,多少錢?
消费好高啊

二千一炮真係貴。
上海依家係呢個價錢架拉,當然亦都有平平的場,不過的囡真係食唔落
回復 四眼咸仔 #5 的帖子

Too expensive for me to eat....
咁既價錢,使hi去上海咩。

我2-3年同上年去上海, 都覺得好好玩.
反而出差去北京, 次次都有中伏feel, 師兄係北京有冇好介紹?
讲真,北京真系:冇上海好玩。由于本人的老婆在北京所以没有办法去北京夜场,通常都是在QQ 食快餐。
可以交換WE7傾傾嗎?
可否pm上海NC資料?
謝謝師兄分享!
可否pm資料?
多謝師兄分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:59