[揾女心得] 蓮花路骨女暗示的驚喜

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去到舊場,濕蒸冇毛巾,地方殘舊,價錢唔平,因開左VIP咭,1千送1百,即全程九折,都係中女機師,珠海場,唯一有汗蒸 房,琴晚去度,洗身後入汗蒸房焗左45分鐘,投順條氣,等左20分鐘,換番件乾淨衫上房按身推油,相熟大波C9 上緊鐘,求其book左林巴按身,到左推油果part,都係jc揾錢時間,問係唔係成日尼,有冇相熟技師,睇你係唔係熟客,我話成尼,跟手,唔哂講咁多,佢果玉手係我細佬周圍游來游去,佢見我冇反應,可能佢唔係心目中架菜,我同佢講唔得,佢話唔信,跟手,佢揸住我條軟弱冇力架jj,好温柔咁上下滑動,我差d忍唔住想揸爆佢對波,因佢對波真係好大,唔知有冇裝假狗,但係都係忍住,佢見我起左頭,又見我忍得,冇繼續起炮台,跟住我地講係大家性生活,同交流,佢話佢係失婚婦,所以如同d客岩傾,會約出去book房打炮,佢話d台灣佬做愛好犀利,因為佢地鍾意食海鮮,尤其生蠔,聽佢講,已經暗示左可約炮,但佢唔係我杯茶,所以夠鐘走人,貼士2草野擺底走人
Very Good report, Thank you Ching.
回復 newsunming #1 的帖子

感謝樓主分享,二個星期才有CHING有report.希望CHING多D分享報告
回復 tomkoo #3 的帖子

大佬,果場好殘,按身上房有廁所要85蚊人仔,推油5加20蚊,2粒鐘要190人仔,仲係C9場(世紀城),本人唔鍾意起機,至再玩下d技師,撩下佢地,佢地個個都好精,嘜都講錢,出手豪,就對你好,讚到你升仙,成對波,請你食波餅,所以呢d地方有錢,就係大爺

多謝C兄包膠, 可以PM位置嗎?
回復 newsunming #4 的帖子

原來係世紀城... 價錢好貴
回復 newsunming #4 的帖子

CHING ,我想問下米蘭自然有冇邪骨,價錢点样
CHING真系夠定力,好耶
回復 tomkoo #7 的帖子

米蘭好耐冇好,d技師要去幾次,銀彈政策,扮有錢,玩時間溝呢食,個場都係正骨
C9都得
味道果然獨特
有趣有趣
不是你的菜,送给你都不会要…
謝謝師兄分享
謝謝師兄分享

謝謝師兄分享
謝謝師兄分享

c hing 有無埸地名
在珠海哪裡啊,求地點
謝謝師兄分享

thx share & report !
都係去坦洲算了

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:45