[唱K-GF] 被強姦! 怡春苑 小紅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

不愉快經歷必須share!等各位提防下!

去怡春苑,黎左個細細粒既囡囡,以為OK就入左。點知係惡夢既開始......首先比佢個樣呃左啦,我肯定40幾歲都有,做得我呀媽咁禁制。

入去沖涼,佢諗住同我水蕭,我個人唔太鍾意,同佢講我先出去等佢。點知等左一排都無出黎,我就莊下佢係廁所做緊咩,一睇嚇死我,原來係到吸緊D野,白色既......我等到佢出黎佢好似特別姣左,佢直接爬上黎諗住直接騎我,仲話咁樣會爽D,我梗係唔制啦,尻都縮埋,當堂比佢搞到無哂心機,出黎玩求開心姐,但係依加好似係佢開心D囉,我仲後氐唔想奶野,拿拿聲換衫走人。

落樓面慒慒比錢走人......怡春苑幾時變左5味場?電視都成日賣廣告叫人唔好XX啦,我真係怕左......

除晒衫都仲可以搵到d白色嘢出黎吸?又話條女做得你亞媽,即係你都應該軟鞭緊啦!又點樣直接坐入你條軟鞭到呢?
回復 snoopy_ii2000 #2 的帖子

嘻嘻 師兄分析得好
0分重作零分,重作

C兄覺得太老可以彈女再睇!指壓水蕭正常環吹例行公事,吾想就去1仔或全套樓上骨通常冇水蕭不過都因人而以可以吾水蕭,沖完涼冇吹到自己出先都硬到勁喎,重有應做背先吾會一黎座到入去掛?有D???係咪想睇吓其他C兄D經驗夠吾夠睇吾睇得出問題呀!
條女係度吸毒上電?
回復 yellowguy #1 的帖子

正常唔會開工時上電架,會累埋個場。
你自己唔換女系你有問題

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:30