[新兵問路] 邪骨就似乎界於浴場和正骨之間消失了的一片灰色

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

芭提雅好像很鮮明,要不就浴場(桑拿)、要不就 gogo bar(帶女返酒店),骨場都系三款為主(按腳/泰式按摩/推油)。
黑白分明,偏偏就系好似好少邪骨的資訊, 好想攤系度享受下推油出火,誠心求大神師兄指引。

其他資訊,如各位師兄想知,在下識的都盡答
回復 tiggerlon #1 的帖子

如果你指超個機,咁我就咁睇有技師坐出門口個啲間間都似係邪
如果你指開大個隻,咁就算有我都唔會係芭提雅試
芭提雅都係岩帶番酒店,其餘玩法留係曼谷
邪骨緊係曼谷啦
回復 tiggerlon #1 的帖子

芭堤雅做遊客生意,要玩去曼谷。
在 big c extra / home pro 的後面,在the hiding place coffee house的對正對面,細街入面有
回復 bangkok #5 的帖子

師兄,收費同囡囡如何?
多謝分享
回復 ten_38 #6 的帖子

應該都有三年前了,那店當時新開張不久,我便去看一下,
單問價錢過千匹起個機,我便沒有興趣,所以也沒有看囡囡,
因為我覺得加多少少錢可以去浴室,又何必要起機哩

師兄講好多女坐出面果D多數有野玩 睇你食唔食得落姐
之前個FD係芭堤雅就係去好多女坐出面果D 講到明有浴室入到去會撩你HJ BJ 或者

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 10:35