轉載 :性趣:十二星座敏感點各有不同 天蠍座真係性慾最強?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

轉載 :性趣:十二星座敏感點各有不同   天蠍座真係性慾最強?

每個人敏感帶都唔同, 而且了解一個人嘅敏感帶可以令到你哋嘅性生活更協調。不過到底一個人嘅敏感帶點樣先可以知到呢,其實星座可能係一個好嘅參考方法,最近有個外國就分享咗十二星座床上嘅愛好,一齊嚟睇下你到底有幾敏感。

1. 白羊座:頭
熱情又有精力嘅白羊座,情緒豐富,想勾起白羊座嘅的性趣,頭髮、頭部都係佢哋嘅敏感之處,可以令佢地釋放熱情。

2. 金牛座:頸同喉嚨
金牛座嘅頸同喉嚨特別敏感,不妨試吓輕吻佢哋又或者輕舔、輕咬,令佢哋興奮到爆。

3. 雙子座:手
對於雙子座嚟講,可先係膊頭慢慢摸落手臂,再吸吮手指,包你會見到佢極盡瘋狂嘅一面。

4. 巨蟹座:胸
巨蟹座嘅胸部好敏感,而且特別注重來自乳房嘅快感,㖂㖂時不妨多按摩一下。

5.獅子座:上背部
獅子座愛刺激愛霸佔,要挑逗佢哋,不妨手指沿著佢哋背脊從上往下順摸。絕對可以令到佢哋想反撲你。

6.處女座:腹部
處女座嘅下腹部位置比一般人敏感,愛撫嘅時候可以試下多啲挑逗佢哋嘅下腹,絕對會令到佢哋非常興奮。

7.天秤座:pat pat
天秤座表面斯文,不妨偷襲一下佢地嘅pat pat ,會令佢地特別性興奮。

8.天蠍座:性器具
天蠍座岀曬名性慾旺盛,下半身最為敏感,直搗佢嘅性器官,係最好嘅方法。

9.射手座:大脾
自由奔放嘅射手座,凡事鍾意行動行先,想撻得著射手座?不妨撫摸一下佢哋嘅大脾,然後上馬奔馳。

10.摩羯座:膝蓋
膝蓋大多會被人忽略,不過膝蓋後面嘅皮肌膚,其實就係佢哋嘅超級敏感帶。

11.水瓶座:小腿與腳踝
平日理性嘅水瓶座,係床上最忍唔到人哋撫弄佢嘅小腿同腳踝,想令佢哋興奮,可以從依兩個位置着手。

12.雙魚座:腳掌
雙魚座來說最怕人摸腳,只要吸吮佢哋嘅腳趾,絕對會令到佢哋奮不顧身咁想同你一享魚水之歡。

十二種人
回覆 讚好 不讚 使用道具

參考吓!好有趣

嘿嘿 知道各星座的秘密了