胸奴族討論

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位師兄,一齊討論下近期食過既大波囡,好過信出面D廣告,近期試無乜特別好,大波只有食過清清,芷晴,惠美,新記巨乳KK
清清有返食,服務好,態度好,波形比較墮,牙比較黃
芷晴服務唔錯,波比清清還大,而且無咁墮,不過唔係我杯茶
惠美很少黎,因為佢係兼職,有肉,大波淫底,我自己比較鐘意,佢黎親都有食,
新記KK,態度好,D波,服務不過不失,如果無囡囡擇我會再試

師兄們有乜推介,新記雨嘉,TPS思旋,TPS小護士,睇相頭都有興趣,但係唔敢試,而家成日想試新但係中得太多伏。。。。
思涵睇真人相應該可以一試
對波要幾大先算大波?
回復 fish58 #1 的帖子

報個到先,各為胸奴師兄好,以後就係度集中討論巨乳la
夜神@13 發表於 2017-5-14 20:49

報個到先,各為胸奴師兄好,以後就係度集中討論巨乳la

師兄有無好介紹?
回復 fish58 #7 的帖子

近排我都只係食過清清同思涵而已
夜神@13 發表於 2017-5-14 21:09
回復 fish58 #7 的帖子

近排我都只係食過清清同思涵而已

思涵服務加態度好嗎?身材如何可以一試?

我也是愛玩大波,玩過較有名好玩的就木瓜奶,巨乳金蓮,巨乳海兒,Cream,巨乳菲菲,青青
M記的瑤瑤,這些大多都很久沒回澳門了,以後大家可以討論分享的
食過清清,服務係好但墮。請問咁多大波邊個最白?
係kk試過,又有印象,其他都唔係好大波
回復 fish58 #9 的帖子

樣子我覺得還不錯 不過每人的眼光都不同 ,服務很好 很聽話 都會按我起歡的去做 最重要的是胸部 只是胸部都夠我玩了
雨嘉食過,唔掂水,雲南人
大波但唔算瘦,比思涵肥,黑提
吹又無技巧,可以不試
清清試過,唔啱食,如師兄所講棚牙爭啲
惠美食過,唔啱食,對波唔算好大,仲要唔夠軟身
芷晴食過,唔啱食,都係肥底,加上搵佢個次疑似素顏,但服務係ok ,仲有掃除服務
fish58 發表於 2017-5-14 21:03
師兄有無好介紹?

新記女優kitty ,陜西人,夠白夠大,瘦底,足34d
近一年黎講算係硬件無得輸,試過一次到而家都未返食到
唯一缺點係奶頭內凹
Baby 007,湖南人,細d 到大c ,唔算太大波,一樣奶頭內凹,但任教任玩
如果再返黎一定返食
BEGINNER999 發表於 2017-5-14 22:56
新記女優kitty ,陜西人,夠白夠大,瘦底,足34d
近一年黎講算係硬件無得輸,試過一次到而家都未返食到
...

師兄, 為何奶頭內x 是缺點

Kk 我覺得唔錯 我都幾滿意 波波比起其他其實不算好大 不過態度和溝通都好好 ,惠美其實一直想試 但好怕中伏 因為無咩報告 師兄可唔可以講多d惠美?
惠美唔係咁識衛生,我中過佢一次念珠菌,唔敢再食
KK愈來愈瘦,個波愈來愈細,我最後一次搵佢時已是C,而且可能長駐唔識保養,身體各部位愈來愈黑
芷晴係我最中意的,技術好、粉嫩、大波、樣靚,夾腸超正
其他都冇食過,亦冇興趣

多謝介紹,得閒試下。
夜神@13 發表於 2017-5-14 23:31

Kk 我覺得唔錯 我都幾滿意 波波比起其他其實不算好大 不過態度和溝通都好好 ,惠美其實一直想試 但好怕中伏 因為無咩報告 師兄可唔可以講多d惠美?

惠美係肥底,唔好信出面d相,服務我覺得唔錯,而且淫底,至於衛生我覺得同其他囡囡一樣,我無試過另一位師兄情況。
大波好服務我首選係Sasha,不過而家極少黎,大波瘦底,可69,有毒龍,波大唔墮

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 07:00