胸奴族討論

有無師兄試過e級希島?好似幾好波甘wo
回復 熱血叉燒包 #360 的帖子

唔會好墮, 係靚大波黎ge, 不過唔會好瘦底, 同埋樣唔得, 尤其係D牙, 好黃, 望到會唔舒服LO
大家有無去隔離帖好囡囡討論? 我好想知內容, 可惜未夠積分入...
回復 zetman1 #363 的帖子

你出一兩次報告就夠分入去,快出啦
回復 熱血叉燒包 #360 的帖子

算the,食清清大家都係食服務的。如果重硬件就自己諗啦,各花入花眼。
今日係咗幾件巨乳,都報稱E或F, 彈藥有限,都唔知試邊件好

唔係掛咁都叫唔the, 靓大波?
回復 Psvmanutd #361 的帖子

呢個我都想知
回復 comonhk #367 的帖子

先生,我無話唔墮, 我想講墮同靚的程度係見人見至,我只係分享左我的食後感:清清唯一可取地方係波同服務,其他都唔掂,去唔去馬自己諗,你大可以開個帖分享你的意見,話佢超墮超雷唔好去,唔洗特登回覆我串我作大!你咁會令到我不想再係度分享!
清清食服務真係冇得頂,但吾會返食,原因同上面大部分師兄所講既一樣
zetman1 發表於 2017-6-27 11:41

先生,我無話唔墮, 我想講墮同靚的程度係見人見至,我只係分享左我的食後感:清 ...

不要勞氣,尼啲野信不信由佢啦。我支持你繼續分享
請問有無巴打食過big 波美子呢?求真實報告,年齡,身材,服務,感激不盡!
hsblone 發表於 2017-7-2 00:07
請問有無巴打食過big 波美子呢?求真實報告,年齡,身材,服務,感激不盡!

等你報告,反正睇相就估到伏到不得了

服務態度應該幾好,幼幼組,瘦底,我入後波無吃,自己去看看吧。

入左都無食? 咁應該有d野
zetman1 發表於 2017-7-3 11:52
入左都無食? 咁應該有d野

新記食用率一向低........ 差太遠同相. 有時好似換左個人咁. 唔入後波先奇.

BIG 波美子同相差唔多, 身材吸引, 但各人喜好不同. 自己去看看吧.
zetman1 發表於 2017-6-27 11:41

先生,我無話唔墮, 我想講墮同靚的程度係見人見至,我只係分享左我的食後感:清 ...

eeeeeeeeeasy...Mr. cowboy, we r not here to argue.
T記,有新到的巨乳果果,唔知有無CHING 試過
回復 Karlwkh #378 的帖子

你去試下未知囉
回復 Karlwkh #378 的帖子

睇過,個人感覺一般

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 10:07