胸奴族討論

sbear45 發表於 2017-5-14 21:27
我也是愛玩大波,玩過較有名好玩的就木瓜奶,巨乳金蓮,巨乳海兒,Cream,巨乳菲菲,青青
M記的瑤瑤,這些大多都很久沒回澳門了,以後大家可以討論分享的

咁多個我只有試過Cream,我都有d懷念,食過2次,佢話以後唔黎,其他想試都約唔到
回復 fish58 #6 的帖子

Cream 我覺的Body不錯,波不算大,Ccup,但手感不錯
熟軟波,腿也好細,樣子好有女人味,可惜我只食過ㄧ次
最完美身材非波板糖莫属,可惜外表不太吸引
多謝分享!
咁ivy有冇人試過?我有d衝動
波板糖個body 真係無輸,我都食過多次
回復 馬馬交羊羊 #25 的帖子

同問
有無師兄試過
K20C 發表於 2017-5-14 23:20
師兄, 為何奶頭內x 是缺點

因為無得玩,咁咪係缺點
夜神@13 發表於 2017-5-15 13:02
回復 馬馬交羊羊 #25 的帖子

同問

第一日約到好夜,照資料黎睇應該都係大隻嘅大波
同埋新記往績唔好,我都係放棄
等各位報告
新預約哥個佳佳有無師兄試過?
回復 BEGINNER999 #29 的帖子

有關於ivy的報告,但我覺得應該是假報告,所以才覺得伏伏地,如果真係正ge,會有真實玩家忍唔住分享吧,還有那貼下面留言的都是他們公司的人,就這點已經知道不知道那女的好不好,但起碼那報告是假的
回復 BEGINNER999 #29 的帖子

還有,如果是真實玩家,通常都會回覆留言,所以如果你留言他不回的話,那份報告應該都沒有看的必要了
回復 夜神@13 #33 的帖子

Ching 有見地。
波板糖身材真係正,可惜樣一般,但真係好耐無返泥。
木瓜奶上兩個星期返左泥,但生完B身材走哂樣,應該無下次,
佢換左公司改左名吾叫木瓜奶,師兄們自行探索吧
回復 hsblone #35 的帖子

原來生左,唔怪得知差咁遠,胸軟同散晒
回復 ylqqylqq #36 的帖子

幸好沒去,她回來時有點想找她,但她態度很冷,我不太喜歡,所以她身材有多好也好,我也開心不起來
回復 hsblone #35 的帖子

身材走樣,可惜啊,對波還有沒有Dcup?
很懷念她兩年前的body
回復 sbear45 #38 的帖子

無啦,縮左水之餘,下墮,散,無哂手感,實在太可惜
hsblone 發表於 2017-5-15 16:00
波板糖身材真係正,可惜樣一般,但真係好耐無返泥。
木瓜奶上兩個星期返左泥,但生完B身材走哂樣,應該無下次,
佢換左公司改左名吾叫木瓜奶,師兄們自行探索吧

紀子係佢??定妲己???
我試過一次,同師兄一樣覺得佢好冷淡,所以唔會返食
請師兄明說,好等我唔洗浪費時間

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:31