胸奴族討論

Tps個carry有冇師兄試過?
回復 musicsonic #61 的帖子

我就沒有了,波也不是很大
雨嘉食過.跟真人相差好遠 惠美係肥底 服務唔錯,而且淫底 可69
回復 夜神@13 #62 的帖子

多謝夜神兄提醒
回復 musicsonic #64 的帖子

師兄有沒有試過其他公司?我只試過tps和新記 ,其他的都未試過
sbear45 發表於 2017-5-14 21:27
我也是愛玩大波,玩過較有名好玩的就木瓜奶,巨乳金蓮,巨乳海兒,Cream,巨乳菲菲,青青
M記的瑤瑤,這些大多都很久沒回澳門了,以後大家可以討論分享的

小弟係超級胸奴族 係大波都愛。c兄講過既木瓜奶,巨乳金蓮,巨乳海兒,巨乳菲菲,青青呢幾個真係一絕 玩到停唔到手 可惜已經好耐都冇再黎 應該上晒岸。。。另外仲有巨乳西施(對波堅一流又靚女。唔知仲有冇c兄有佢d相比小弟留念?)  波板糖(呢個對波正到冇野好講)。仙停。米露。礦泉水
回復 逍遙法外 #66 的帖子

西施會再回來嗎?嗰時無緣見上一面 好想試 師兄可以分享一下嗎?
回復 夜神@13 #65 的帖子

快樂之城試過,囡囡服務都OK
夜神@13 發表於 2017-5-16 19:57
回復 musicsonic #64 的帖子

師兄有沒有試過其他公司?我只試過tps和新記 ,其他的都未試過

新記多數係老屎忽,甚少有後生女,女優kitty 係例外
快樂之城係第一批女我食過一個,佢話係俾朋友呃黎
之後都無再見人,往後睇過佢地啲女幾次,安排差不在話下,啲女得廣告相2-3成,點食
最經典係佢地會搵客拉客,客可以介紹客,由得個介紹人開價,差價個介紹人袋
回復 BEGINNER999 #69 的帖子

快樂之城個電話男安排差我都認同,有次仲調包,其實間間公司D廣告相都會P,最緊要係上到睇啱食咪食,吾啱食咪走
回復 逍遙法外 #66 的帖子

仙婷,樣不是我的菜,波板糖的波型我不愛
TPS那幾個巨乳系列真的都是經典
回復 fish58 #1 的帖子

點樣為止胸奴族?c以上?有興趣就去馬啦,睇唔岩咪走,叫隻雞都話要驚
回復 fish58 #1 的帖子

我都鍾意大波,不過首選要靚女,其次要嫩口
回復 夜神@13 #55 的帖子

你都問左好多次,都係問
回復 馬馬交羊羊 #58 的帖子

新記都窄窄地,t記d女服務好d

我面家主要都係去t記同快樂之城,快樂又冇你講咁差,d女質素普遍都比新記t記好,係baby既女有得比下,講到安排差都唔夠t記,有次我一早約好個女,準時去到,個ag吹水話個女去左食野要我等半個鐘,但個女唔係出去食野,係上緊鐘,跟住要我等半個鐘
musicsonic 發表於 2017-5-17 00:08

快樂之城個電話男安排差我都認同,有次仲調包,其實間間公司D廣告相都會P,最緊要係上到睇啱食咪食,吾啱食咪走

玩咁耐,p 到離唔離譜識分,
我唔排除係調包,但佢又講到名
但相係靚嘅,真人成個賓妹咁,仲要係瘦個隻賓妹
點食
回復 低端無下限 #74 的帖子

問多d Ching ge 意見嘛 感覺宜家好似t記 d 女先㨂得落手 Ching 點睇?
回復 低端無下限 #74 的帖子

之前t 記有個巨乳小美 嗰時無食到就走咗好想會一會佢
http://141hongkong.com/forum.php ... 6orderby%3Ddateline
回復 低端無下限 #76 的帖子

所以話就算D囡囡服務幾好,AG做得差都好大影響

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-18 19:52