胸奴族討論

回復 夜神@13 #78 的帖子

今期d女冇間揀得落手睇相都冇胃口
回復 夜神@13 #78 的帖子

叫隻雞都要做咁多功課就真係大鍋。。去玩都要玩到咁。。不如唔好玩。。睇唔岩咪閃
最近真係冇咩囡囡睇得下

應該唔會再黎了。對上最后一次好至都係15年哥時 我宜家都只係想要返佢張全棵廣告相留念吓
sbear45 發表於 2017-5-17 08:51
回復 逍遙法外 #66 的帖子

仙婷,樣不是我的菜,波板糖的波型我不愛

冇錯 呢幾個真係經典 樣靚服務出名做好又做足 哥期真係接近日日full鐘 想約都難 聽過包夜既c兄講玩一晚真係一生難忘 可惜已經上晒岸
回復 fish58 #1 的帖子

哇屌 關睇相就硬卵曬哇屌 關睇相就硬卵曬

乃UP個D大波妹,應該全部上岸了.

仙婷已經係林經理幾年前檔野既囡.
回復 BEGINNER999 #69 的帖子

香港公司開既馬交分店,待客係點,心照喇.
回復 四仔文學家 #88 的帖子

乃廢話連篇就係.
回復 monye #87 的帖子

台灣的吧?
夜神@13 發表於 2017-5-18 16:36
回復 逍遙法外 #84 的帖子

http://141hongkong.com/thread-1432009-1-1.html

呢張我都有 我指全裸哥個係佢之前系微信賣廣告哥幾張 真係超正
正版韓瘋華 發表於 2017-5-18 20:30

係。上晒岸。只能成為回憶: (
夜神@13 發表於 2017-5-18 16:36
回復 逍遙法外 #84 的帖子

http://141hongkong.com/thread-1432009-1-1.html

尼個掂咩??當時我睇過,無記錯都好大隻下喎
正版韓瘋華 發表於 2017-5-18 20:30

唯一我覺得可惜嘅係食唔到環保新記miki,又大又粉提
最掛住就一定係小琪琪
低端無下限 發表於 2017-5-17 14:32
回復 BEGINNER999 #69 的帖子

我面家主要都係去t記同快樂之城,快樂又冇你講咁差,d女質素普遍都比新記t記 ...

各人喜好,我寧願搏微信女都唔搏快樂之城
見佢地期期都係得一兩條女都知乜事
而家都係tps 首選,baby 第二,新記第三
最後先睇林記
回復 BEGINNER999 #97 的帖子

期期一兩個女係咩事我唔係好明
t記同快樂都同一個地方,有時可以順便睇埋,如果baby搬埋過去仲好,仲方便一次過睇哂
夜神@13 發表於 2017-5-18 22:34
回復 monye #87 的帖子

台灣的吧?

師兄咩意思?
講時講,台灣d女好多大胸,不過現在係澳門唔知邊度有得食
夜神@13 發表於 2017-5-16 14:58
回復 風月小王子 #59 的帖子

新記chris我都有試,大波,我覺得佢姣姣地,幾啱我,好似無返嚟好耐

Chris佢係姣姣地,而且可以大車
不過唔知仲有冇機會再試
低端無下限 發表於 2017-5-19 03:08
回復 BEGINNER999 #97 的帖子

期期一兩個女係咩事我唔係好明

擺明無人去,做唔起
連林記啲女都多過佢
如果個agent 無問題就唔會咁

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 15:31