胸奴族討論

回復 風月小王子 #98 的帖子

無,我見嗰個師兄比我地嗰個line 好似係台灣嗰邊ge廣告,唔係澳門的
回復 風月小王子 #98 的帖子

原來佢del咗留言,佢應該知道post錯地方
回復 正版韓瘋華 #88 的帖子

師兄見到今日有個av露露睇相幾得,師兄點睇法?
回復 夜神@13 #103 的帖子

未試過,但見有吾小報告~~~
本人新仔,一路都無t記v7,有無c兄助上路
回復 BEGINNER999 #96 的帖子

師兄有無試過宜家baby 0016和 0017 評價如何?
回復 小蕉蕉 #105 的帖子

師兄有無試過邊個女女咁?

係呢,師兄,知唔知澳門有邊度可以食台妹?
回復 風月小王子 #108 的帖子

我都想知 我只係玩過下141咋
夜神@13 發表於 2017-5-20 17:28

我都想知 我只係玩過下141咋

希望有師兄交流下

始終下下去台灣唔方便
回復 風月小王子 #110 的帖子

一定la 師兄有去台灣試過?我都未試過台妹wo 分享下~~
回復 BEGINNER999 #100 的帖子

我食女姐,又唔係食個ag呢間野d女係幾好

我都想知,d人話台妹嗲d,早兩個月我去台灣食既都係大陸妹,都唔係台妹來
低端無下限 發表於 2017-5-20 18:31
回復 BEGINNER999 #100 的帖子

哦我食女姐,又唔係食個ag呢間野d女係幾好

口味唔同,唔啱食,睇極都係食唔落
夜神@13 發表於 2017-5-20 02:44
回復 BEGINNER999 #96 的帖子

師兄有無試過宜家baby 0016和 0017 評價如何?

17 食過,之前叫第二個名,話係澳門夜總會做過
無乜服務,食身材同樣,唔好信廣告,無c ,但整體係靚,夠後生
小蕉蕉 發表於 2017-5-19 23:18
本人新仔,一路都無t記v7,有無c兄助上路

俾你都無用,未幫襯過佢唔加你
打電話去交左學費先
回復 fish58 #1 的帖子

多謝師兄分享
回復 fish58 #1 的帖子

想直好耐。
回復 BEGINNER999 #115 的帖子

下次恵美嚟去會一會佢先 最鐘意d又大波又淫ge 女女
回復 BEGINNER999 #115 的帖子

呢個我都有興趣,琴日約唔到,今日起孖食左快樂個思思同t記小靜,抖兩日先再約17

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 01:32