胸奴族討論

回復 mygoogle #140 的帖子

咁我揾小玲好了
回復 BEGINNER999 #142 的帖子

其實佢張廣告相都p得太誇張了,那麼大哪會只有34D 應該真的是一個肥妹子了
回復 夜神@13 #143 的帖子

吾洗問應該9成係肥妹一名~

THE真係食唔落,ching有無後生唔THE推薦?最好白滑添。
回復 夜神@13 #121 的帖子

樣一般,手肚有肉,波有C真波,食服務,呢個好招呼
回復 風月小王子 #132 的帖子

梗唔係啦,外送先多假野,有個女同我講,4000-8000台幣其實都係果班女來 ,只係睇你想比幾錢喳,我果時係台北約過幾間都話冇相睇,最多叫幾個來你酒店比你睇,睇唔岩就叫佢閃,後尾都係要問人介紹,自己搭車上酒店食
回復 低端無下限 #147 的帖子

不過入閘傾計先知。。原來都係大陸妹
我連續好幾日睇呢個區都淨係睇呢個貼
回復 K20C #150 的帖子

Le個貼聚集真實玩家呀ma 師兄都可以一齊分享下 近排有無去食女?我今日都係放棄咗去揾小玲 真係太The 了
回復 夜神@13 #151 的帖子

最近食了17, 還可以啦,不過都係基本服務
清清不錯
回復 lon79528 #153 的帖子

瀧澤都不錯
夜神@13 發表於 2017-5-23 09:57
回復 lon79528 #153 的帖子

瀧澤都不錯

身材定服務好?
呢排冇乜野好食好慘
夜神@13 發表於 2017-5-23 00:36
回復 K20C #150 的帖子

Le個貼聚集真實玩家呀ma 師兄都可以一齊分享下 近排有無去食女?我今日都係放棄咗去揾小玲 真係太The 了

寶寶係菲菲啲朋友,應該女友feel 濃,但我未試過
回復 nokip #155 的帖子

大波又有大車,服務都幾好,今日有巨乳kitty
夜神@13 發表於 2017-5-22 19:13
回復 低端無下限 #147 的帖子

師兄有台妹

多謝,不過等我遲d問下係真台灣人定掛名
低端無下限 發表於 2017-5-22 18:50
回復 風月小王子 #132 的帖子

梗唔係啦,外送先多假野,有個女同我講,4000-8000台幣其實都係果班女來 , ...

其實我以前搵哥d都係10K以上,可能會好點,而且生活過幾年,大致分得到係台灣人

酒店我未去過,即係夜總會吧?

我聽人講,一般非外送先多大陸人wo?唔係就年紀好大
回復 夜神@13 #157 的帖子

唔係掛師兄,小弟自問吾會亂開後波,但kitty小弟真係食吾落,
如果有師兄仍然想試可以自己上去看看,可能口味問題

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 04:21