[華南地區] 廣州探秘之旅 (作故仔ja,如有雷同,實屬考合)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

係開始講故仔 / 作故仔前 例牌 首先講明以下幾點:
1.如果你對以下故事內容想深入了解,閣下的注冊日期必需是2014年12月24日或以前
2.沒有寫過報告 或 分享 的免問
3.寫報告後短期內pm問, ok的。但耐就無謂pm啦,正如早排重有人問我16年淡水既野,講真我都唔知有無變,答你又話呃你,無謂!

p.s. 麻煩各位pm我的朋友 請回覆本帖子 讓我可以看到你們的註冊時間 謝謝,另外由於本論壇回PM 是要扣$$ 的,所以有$的請過數,無錢的pm我時留v7號碼

前文提要:上年初玩完淡水就又收山一排,點知9月定10月咁上下又被人捉左去唱K, 當然是山名平既K場,而同一時間深圳口作仔又開到成行成市,而且越玩越激,可惜近期打得太勁,只好轉戰廣州,又再開發下新地方 (最緊要是找回全套)!

事前資料手集,功課要做足,但越做好慘,因為廣州太大,都唔知點算好,最後由於座 和諧號(當日我去個駕叫匯豐號) 所以首場就去左天河區,而收到風,比較出位既有幾間,其中一間 就叫 總統,佢勁在係市中心,旺區,大大隻字  寫住 "桑拿" 2個字,所以第一場去左,入到去場仔細細,但幾骨子,可惜第一次黎唔識點玩,加左佢地個qq群,都味問到,就膽粗粗問下部長,原來無預約,新仔只能玩398機餐,之後比佢睇 "歡樂卡",又話朋友介紹先比我玩 口作仔,但貴 "差不多600,佢話如果有預約就9折 (達唔到上面3個要求,但醒目既一樣可以係d相到搵到線索) 咁一場黎到 貴 到見識下,出得黎 探險 預左 人民幣 開路。
之後係左轉又轉,過左幾關有人把守既地方後,入房見 女女 啦,講真,女唔夠深圳靚,唔夠深圳後生,唔夠深圳大波。因為我只求服務,功夫好,而其他外觀我都唔介意,所以無彈就上。

服務既內容唔算好特別,例牌野做足,深喉認真,用現在好興既服務指數 達到666。而且因為全程廣東話交流特別好 feel,最後女女重留左個私人電話叫我約佢上酒店房..........差D唔記得講,出完幫我清潔既細心,溫柔真是一絕!  (註:同場加多個JC +200 )

登錄/註冊後可看大圖

女女身材好瘦下,而且睇返個群講有部份技師有"全套"及指數去到668

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

塊鏡吸引嗎?

登錄/註冊後可看大圖

夜總會,客房乜都有,重唔係有古怪。

小結:呢個場最正係有塊鏡,所以好好睇,最差係要過夜,就大廳!

Happy 完係度見好多人食野,玩手機,就係無人訓,咁就慘啦,一於求救,好在有好心既群友/朋友 介紹左我好幾個場,但一問價錢發現正骨重貴過機場,我不嬲鐘意happy完就按返個正骨,再訓返覺好。

好在最後 有一位講左句重點:叫部長搵個按得好既 機師 就得啦,無錯,我唔使你樣靚身材正,當正骨,咁我就轉左去第2個場,係外商酒店附近。

入去後發現好小人,廣州人都唔多鐘意過夜的?求其啦,又食小小野就去搵部長幫手啦,但今次雖然有部長資料,但佢可能訓左無幫我按排,收全費398,呢個場好怪,我平時鐘意帶個袋仔袋住d 重要野,但居然引來唔止一個經理,部長埋黎要求睇下有乜係入面,呢個場相當可疑!重要臨入房前,部長強調呢度只有正規按摩!

最後正骨按按下,機師可能發現我不是 "好人" 所以話送乜送乜,就幫我按埋d神秘地方,可能真是有交流,特別好feel。但我叫佢按就好千期唔好出!(我當然唔會同佢講,我重有任務啦) 好!邪骨正按,別有一翻風味!但個場既燈光,房既鏡,呢d環境證供已出賣左呢個場!

登錄/註冊後可看大圖

訓醒後去左白雲區,因為收到可靠線報。"全套 400" 出現在白雲區

呢個場唔靚,但感覺安全,因為偏,重因為佢又係用幾層轉來轉去,一條路走,可謂要查都知你查,難怪會有咁特別既野。

由於中午去,實在無乜靚女,但女女係以前東管個時既女,所以年紀有3字頭唔出奇!但佢既服務真係認真到呃到人(我)。而且係佢身上發現左一個新地方: 新疆,原來個邊600起步,玩到洗埋頭,洗面,水床,管式傳左過去還在頑強地生存中,不過我就未會想去住,因為太唔順路了。

事實上我當年玩服務既女女就是咁既態度,呢個場重可以加百幾黎多Q,當然時間不變,所以女女都唔介意你要幾多次,最正係佢話:我先同你報1次先,如果你真係出到就收2次,出唔到咪由佢囉。

講心態,講服務,你贏!

登錄/註冊後可看大圖

最後總結:廣州太多,重有羅沖圍,金沙州,呢d網上吹到好勁,但我味試既地方,但實在太大味必去得曬。

廣州既場通常包 自助餐任飲任食,所以貴過深圳。

只玩女女,要平,要後生 深圳贏!

玩服務,細心,同埋心態,廣州贏!

----------------------------------------------------------------------------------- 待續
多謝師兄有用資訊,小弟一直係廣州活動都唔知呢d地方
回覆 讚好 不讚 使用道具

內容豐富,大開眼界
多謝師兄用心分享

去兩日工作無問題
一日來回有點遠

大江東去 發表於 2017-5-15 13:34
去兩日工作無問題
一日來回有點遠

我非常同意,所以每次我去都是2日一夜咁玩法......

最小今晚1次,明天1次,唔係山長水遠去..............會有d傻

回復 毛明 #6 的帖子

因為正骨重貴過邪骨  而我只想按完有得好好訓下!

回復 notman #7 的帖子

其實廣州有唔錯嘅全套,不過好很遠,朋友帶過去但真係唔記得邊度咯!等待你下篇報導!如市中心有就發達喇!

其實廣州仲有冇仁K?

LHospital 發表於 2017-5-15 23:47
其實廣州仲有冇仁K?

點仁法? 夜總會算不?

講真冇是不可能的。。。

多謝師兄分享, 呢排深圳打大風, 有廣州資訊真係福音, 師兄可否PM白雲區場資料?
唉, 今年先返香港做野,諗住終於可以返大陸玩啦

多谢师兄的报告

回復 notman #1 的帖子

內容豐富,多謝多謝。

多謝師兄既有用資訊~!
但係廣州真係遠左少少...

多謝師兄分享

多謝師兄用心分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享
回帖是美德............

深圳成行成市,廣州比較隱蔽

多謝師兄分享