全莞式服務,有車牌、侍浴、水簫、波推,細心態度認真Eva~~

名稱: Eva
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A52798-尖沙咀-兼職女郎-Eva.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Eva) ?) K7 c6 P5 |! S
( H0 h/ u: d3 ?; _; f3 s* e# @
樣貌:靚女一名,幾純品,真人靚過相片,有雙貓眼有迷人,笑起嚟好甜。% e) u4 I8 y9 }6 t9 e5 S2 J
身材:幾高挑苗條,全走肥,級手波啱啱好一隻手渣晒,Pink Lin Pink Gap,Lin頭幾靚,隻Gap夠窄,仲好多水,皮膚好白好滑。        ) o! t) _) X4 F) o" Z) W: S! H+ P
技術:o靚妹仔技術唔會好高超,但勝在夠認真、有Heart,只有做多,唔會做小,真係當正仔佢條仔去服仕。1 K3 ~) m9 }% o- b+ v) u
服務:全莞式服務,有車牌、侍浴、水簫、波推,細心態度認真,聽教聽話,好玩得。5 l1 p1 M' `: c+ V! X
過程:入到房,女女好禮貎咁對我90度菊恭,真有家教,OK報鐘入閘,佢挽住我手脾,成個波壓落嚟,同我講一齊去沖涼先,我點會Say No吖!沖涼細心,任由我為所慾為,渣吓摷吓永無炸型,我從後抱住佢,捽吓佢妹妹,轉頭可以玩吓69,佢都比我攪到春心蕩漾,輕輕打我手背,轉身同我做波推、夾腸,然後冰火水中簫,一口熱水、一口冷水,真係好正!再嚟深喉吹奏,有沖動想同佢講玩口爆!但未入正場點都要忍住,擦乾身上床,先錫睴我全身,啜Lin奶袋袋,再環保吹奏,我叫佢玩69,隻美鮑就放喺我面前,好靚好粉,用手指捽吓發覺佢已經好多水,開心到我要即刻品鮑,好好味,佢比我攪到吹唔到簫,軟晒身趴喺我大腿上係咁叫春,十分鐘左右,知佢已經好想要我細佬,就上套,女女主動女上,一插去,女女已經『唷!』的一聲,好享受喎,佢而家High緊,不停搖呀UN呀,轉男上到我反功,見佢大腿越張越開,我就將細佬越插越深,下下送盡,好似將兩粒卵蛋都擠進去咁,跟住,我將佢兩只小腿提起,放上自己肩膊,等佢屁股離床幾寸,挺著下體,我雙手撐喺佢腋下,兩腳後蹬,壓住佢兩條大腿貼到波波到,然後屁股像波浪一樣上下起伏,棍棍到肉咁插到佢 - 啪!啪!女女雙腿就抖一抖,一邊呻吟,佢屁股還一邊向上挺動著,有節奏咁配合我既進攻,仲要一路顫抖,我感覺到女女高潮時陰戶抽搐而引發的一連串收縮,我再加大力度抽插幾十吓,然後一齊高潮,真係爽!
漂亮的宝贝
回復 小wo子 #1 的帖子
8 b; p8 G- h; }1 q) p9 v
9 a* k6 H: u$ S& [) n0 l! u. ethanks for sharing, attractive
Thx for sharing. Nice.

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 14:12