[曼谷] 5日4夜曼谷行~~下集

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上集講到連續玩左3日,今日起身真係有D累!所以同個FD決定抖抖訓晏點,起身係酒店泳池曬下太陽,夜晚先出去再玩過!!

11/5
夜晚食埋飯9點左右就落左NANA行個圈,見到好多酒吧囡囡都好正,但又淆底驚入左間人妖吧!
成個旅程咁開心,無理由臨尾摸到條啫啫架!有陰影架嘛大佬啊!
所有最後去左RAINBOW4,爬文睇D師兄講都唔多見話呢間入面有妖!!
坐左陣,我同個FD兩個都有叫左囡囡坐埋黎!!
個FD就傾掂數ST3000,至於我果個其實都好岩FEEL架啦,但基於最後一晚,我又好想去蛇尾見識下!
所以決定同個FD分道揚鑣,佢就上房,我就一個人去蛇美!!!
一入到蛇美超多人,都有D焗!!行左5,6個圈!!搵到個勁岩心水既囡囡~
LT5000,仲話肯陪到第朝9點,果陣11點到咋!!!緊係去馬啦~ fullsizeoutput_516.jpeg
返左酒店一Q,好意外咁居然都有少少服務~~正~~~~
第朝起身一Q,完事之後比多500諗住叫囡囡搭的士!!點知樓下勁塞車
最後拖住囡囡送佢去BTS站,勁有女朋友FEEL!!!臨走仲見佢回望左幾次

12/5
呢日就要走啦,但我地就夜晚機,所以諗住臨走把握時間,搵返第二晚係ADDICT果個最有FEEL既囡囡黎個GOODBYE Q啦!!
點知佢比人BOOK左,話要夜點先得,但我實在等唔到啦,轉頭就要飛啦~~~
正當失落之際又行下其他場啦,睇下有無好野食啦,行到天堂門口居然落大雨,落狗屎果隻添!!
咁焗住入去啦,入到去都有10幾個囡囡,但得2個係後生少少可食用既。。。
選左其中一個,服務又幾好,仲識用手機播下歌調下情!!!服務仲無得頂!!但如果有得選都係想選返ADDICT個囡囡

多謝收睇!!!!(依家又心思思想去

5日4夜曼谷行~~上集
http://141hongkong.com/forum.php ... &fromuid=367346
弓起CHNING 蛇美搵到好野.....下月再來
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 大江東去 #2 的帖子

Congrats to Ching~~~ eat good west

恭喜師兄食到好嘢

两件都好好啊

有g運, 2件都得

Ching雞運幾好

两件都好,恭喜師兄食到好嘢

條條女都咁正嘅!你係劉德華!

好正!巧有雞運。最後都有完美句號。

師兄真好運, 幾日前去天堂, 一個都睇唔中.

有g運, 2件都得
謝師兄分享

師兄玩得咁開心 好快又起行👍🏼

這兩個妹顏值都不錯
謝謝師兄資訊分享

師兄好野,玩女玩到有GF FEEL,轉過身又小過第二件 ,真係至高境界

C Hing, you are so lucky

多謝師兄分享,兩位妹子看起來都不錯啊

多謝師兄分享!

恭喜師兄

嘩,呢兩條女剩睇都扯旗