【Baby] 誘惑眼神, 長頭髮, 臉孔好靚~~~精油按摩~~正~!

名稱: Baby
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A53810-尖沙咀-兼職女郎-Baby.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Baby; a! ^, a, Y: u$ H* G: f
1 \) T9 d. i; _$ s% n
樣貌:比AD相更靚, 誘惑眼神, 長頭髮, 臉孔好靚~~
$ s" Q& E  c* b# R        3 a9 l# _: ~0 c5 C$ \9 |7 N
身材:高高身材, 長腿model女女, 皮膚好白好滑
6 k8 l! ~( u) }7 X  A    9 a& ?! J9 ^7 l6 s
技術:高級環保吹, 高級騎術, 前後侍浴, 精油按摩, 有大車牌' w6 r) J4 d# ]+ c
/ S0 [- u; n# v* F! h( }$ k2 L
一睇啲相真係好鬼死誘人, 長腿model, 岩晒心水, 準時上房見女女, 比佢對長腿引死, 著住條熱褲,
3 m5 R2 @" ^; \7 g8 |又白滑, 好有一種衝動去奶腳XDDDDD同女女傾左陣計, 女女主動鍚我, 我就抽水, 摸晒全身, 抽下佢對腿同條腰, 幾滑, 又摸埋妹妹, 又滑又多汁…
- Z- e- j, `8 {& B6 q7 o我地玩到入浴室, 女女細心幫我沖身, 玩埋水簫同大車, 好正呀喂!" C2 k0 q/ j  y8 N2 a! {
之後上床玩, 女女偷偷地鍚我lin lin, 再慢慢奶到我JJ, 用條舌打圈, 好有技術, 好爽皮…再用對長腿玩我條JJ, JJ俾佢對腳搞到硬爆, 唯有上套, 女女做出M字腳等我一野插入, 好窄既一線鮑, 先黎女上, 女女用佢高級技術係咁Un, 又係咁叫春, 叫聲好甜好好聽, 之後換狗仔, 摸住佢對長腿係咁推, 推到頂唔住射左.^^^^^^^事後女女同我沖涼同送左個goodbye kiss 我
长腿模特一级棒啊
Looks sweet and sexy
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:31