[唱K-GF] mk金x寶夜總會

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

前幾日同班同事落大角咀食飯飲酒飲到差唔多先9點幾,本打算落三街睇下有無靚女上炮房搞掂,點知有個同事又話想跳舞喔,就5條麻甩佬跳上的士到mk兜下,一到步話上金x寶睇下喔,香港d夜總會我真心講都起碼十年無上過來,所有玩法無變,就係d女老夾丑,換左7-8次女我本人同另一同事無揀岩,我同事都話不如去下個場睇下羅,真喺無乜女,件件都丑夾老,一轉坐加屌無1千蚊以上應該落唔倒樓,但另外3個同事揀岩喔,無可能我地走羅,唯有等多陣,又來左一個勁大波,但樣都係麻麻,我個同事話睇下表現喔,都算玩得同對奶算幾正,lin頭唔算黑,同事叫話留低,玩左大半個鐘搞到另一個同事醉到上唔倒房,夾硬要我帶佢上,唸住是但啦,大波我都可以,反正唔算太醜,當然無樓下三街可以比美啦,上到去除衫一齊沖涼仲有水簫,都唔錯,上床訓低一揸波先知係假波,鳩都縮埋……跟住條女就一直吹都唔起,鬼咩,本身都唔係幾like,仲要加埋假波,生過仲有鬼興趣咩,我就話唔屌,叫佢吹爆算數,吹左成半個鐘我心都係過唔倒自己,唯有沖涼著錢俾3舊走人,埋單1100+350,差唔多千五蚊玩d咁的質數,真心講唔會再有下次羅,千幾蚊上酒店玩鬼妹都有找啦,香港d夜總會真喺無曬興趣啦……
我想知你其他同事如何?
回覆 讚好 不讚 使用道具

陀北場, 最好抱住好一餐唔好一餐嘅心態, 個人會玩得開心d

回復 hkhin668 #1 的帖子

心表同情

茶仔吾錯D女女都几好

抱住純粹為出野心態去夜總會點會好玩

呢間野已經好耐冇去,早兩年仲有d可以一食既女,平平地算抵。但係之後熟大班走左之後,女亦越來越差,所以算把啦

小西是重點,只去指壓或一樓一。

thank you ching

回復 ctr #2 的帖子

本來一入去有條女坐過來我度我幾鍾意的,但一野有個同事就搶左去,唸住一去到就有件食得下睇多陣可能會有好野,點知真喺越來越睇唔落去,跟住有兩個樣唔得,身材麻麻的俾另兩個同事mar左,,第一個坐我隔離的女我同事話樣可以,但原來下面超肥同生過,屌閪無感覺,閪窿好闊喔,然後另兩個無乜點講,因為果兩個就係玩得羅,身材樣都唔得,只可以好似有d ching話齋當去出火,咪唸太多咋……

回復 no.virus.found #3 的帖子

隔離房比我地去得遲,我去揸水時汲到有兩個瘦底大波,可能佢識得媽咪留到好野呱

回復 fm9323fm #5 的帖子

茶仔係咪1粒鐘98蚊,上去屌野俾300條女咁?

回復 tangil #8 的帖子

其實如果我自己玩我不如係3街行下睇有乜好野叫上去都係390有45分鐘玩唔知幾好,金x寶d床先舊,屌閪時就唔倒d力,好辛苦下

個場條條女真空肚兜,你冇事先驗清楚係咪真波咩?我去過幾次都係伸手入去摸過先去馬。

以前坐條女茶仔叫乜乜兒吾錯呀

呢d場仔 真不適合 一大班人去
你仲要 五個人去 僧多粥少 難免

深表同情

回復 hkhin668 #11 的帖子

同意, 咁有相熟經理確係好d, 呢樣嘢去到逿個場都適用
但係要有相熟經理之前, 又可能要食多幾件豬排先 ………
無論如何, 本地夜總會報告甚少, 多謝師兄分享

回復 hkhin668 #12 的帖子

98蚊1粒鐘好似只係去到3點