[曼谷] 曼谷5日4夜每天浴遊!!Day2

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第二日食過早餐留在酒店hea陣後,約12點又再出發,先行下大商場,邊行邊研究去邊個場好,最終決定去好多本台師兄介紹的Paradise massage,一到步睇見個裝修都唔錯,而價錢同前一日個間價錢一樣(60h/2300p,90h/2500p,120h/2700p‘‘記得好似‘‘),介紹完價錢當然睇女啦~約有7到8條女睇,但得兩三個食用,而我間個樣貌中等高挑身材睇落大波的,我兄弟就間左個中等身材但樣貌幾靚的,我地今次諗好左唔好蝕底做曬兩Q同舒服d所以係間120h的同加多300p要大按摩池的,之後比錢各自上房,上到房一開門我即由心而發屌左聲,間房好能殘,成間大陸cheap雞公寓咁,可能有昨日的比較,覺得好大分別(之前個間的房比addict空姐埸再靚dd),但心諗錢都比左算啦!至緊要條女得ja,條女都係可大車特車的,大家除晒衫睇落身型唔錯高大得黎好標準(身材好似廖碧兒個類),但我一山手揸對波就知係假的,傾開計我辦傻問佢有無整過容隆過胸,佢話無然後我都笑一笑,我心諗我揸落去有硬塊的,唔通你對波生乳癌咩~講返正提都係邊車邊落浴缸玩水,但條女有樣唔好,成能日係度好能假身淫,我覺得佢係呢行撈味好重,無左d女友feel囉!玩完水即上床開波女上男下,10分鐘左右完事,之後幫我按下摩,按按下都無15分鐘係咁搞我細路,佢一睇細路起頭即同我上套(我諗佢妹子剛唔夠食),之後佢騎上黎慢搖幾下得停一停就好淫咁對住我笑,然後就痴能咗線咁摩打式前後搖動,連續搖左3到4分鐘佢睇黎高潮到搖得更癲,搖到細路都開始痛,剛想出聲時佢剛高潮完就停下,而我都痛得無心機再繼續做,我只同佢講累了,唔使做幫我按摩就ok!到左差不多夠鐘就沖涼著衫出門!剛好一開門就見到我兄弟拖住條女兩個都好滿足的死人樣 ,一出大門佢講返原來佢條女除左樣靚,竟然仲有對c級真波!!係真波呀!!!仲比我睇佢偷拍左兩張相添,真係唔錯喔!! mmexport1494923315843.jpg mmexport1494923307499.jpg
係咪唔錯先!!
沖完涼都6,7點,我地就直接去揾夜市行然後返酒店,咁又一日啦!
身材 + KY 都唔錯
回覆 讚好 不讚 使用道具

THX FOR SHARING....GOOD

都幾挺喎

好大枝KY, 個身材係幾OK

第一張相唔覺有C-CUP
咁大枝KY放響度, 大煞風景

登錄/註冊後可看大圖

第二張相似啦, C-CUP

登錄/註冊後可看大圖

感謝師兄第二日分享

感謝師兄分享,有圖100分!!

回復 猛虎 #1 的帖子

THX FOR SHARING....GOOD~~~~~~~~~~~~~

好大支KY

多謝師兄有相報告

感觉唔错喔

多謝師兄分享!

ching這間我都去過,間房真的好唔惦!

真波先至係好波

ching都好鍾意沖涼喔

女女身材不错啊

囡囡身材唔錯。

身材唔錯,可惜KY太大枝.