[揾女心得] 初探關口四季spa

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上個週末出開拱北剪髮,剪完諗住攰攰地就近搵件捏下正骨,跟住用大眾搜咗下附近評分最高嘅按摩,推薦系呢間4季spa,位置就系一出關直行50米到巴士站左手邊巷仔銀行隔離。見到有團購,138捏下骨仔跟住再翻去。
期間同經理講要安排後生囡囡,經理話沐足都系有翻咁上下年紀,主打手法,想後生你可以試下呢個spa套餐,一睇400幾,就算了。入到房間環境唔錯,好新凈舒服嗰種。一開頭我都唔抱希望,點知入嚟個囡囡好後生,心諗肯定經理坤Q我想我轉最貴嗰個餐。
囡囡樣貌唔錯,川妹,穿著就系正骨場嗰種套裝,長褲咁,不過對波估計得A。交談中問咗年齡25,好多野講,搞到我想訓都訓唔到,到咗最後15分鐘話要唔要按下個肚,我話嚟囖,按按下佢話你有反應喎,要唔要幫你出啊,加多200,我話太貴啦,唔需要啦,不過最後推嚟推去講到100人仔交易。
總結就系,呢間嘢400嗰個spa套餐應該都系有料到,因為我走嘅時候撞到兩個樣幾靚嘅,衣著唔同沐足嘅,低胸短裙嘅囡囡, 估計系推油或者spa,不過矮咗D;加上佢樓下有經理系門口睇水,估計肯定大有來頭,就咁多料,有興趣嘅Ching可以去睇下,小弟下次再探。
谢谢分享,很不错的沐足经历…
感激發掘新景點,如有更詳細地址.又更完美
支持再探究竟
感謝C HING在百忙之中分享經历給我們,我想問下總花費多少錢,一個鐘定二個鐘
回復 tomkoo #5 的帖子

New place, try sooner,thank you Ching report
好似幾好喎
找時間去睇睇咩環境和玩法先
謝謝CHING報料
回復 食極都唔肥 #1 的帖子

找時間去睇睇咩環境和玩法先.
找時間去睇睇咩環境和玩法先.
回復 食極都唔肥 #1 的帖子

伍佰人仔起機,仲要係中女。陰敬
$500有點貴,還是多謝師兄報告!
回復 tomkoo #5 的帖子

138足仔+100出火,一個鐘
回復 k1234k1234 #10 的帖子

可能我無寫清楚,138足仔+100出火
回復 ons #11 的帖子

可能我無寫清楚,138足仔+100出火
多謝師兄分享
多謝師兄分享!
多謝師兄分享!
多謝CHING分享,出左糧真係要去試下先得
個間真係未試過, 出糧一定要去探探
比較貴 500。。 不過都多謝分享