【Maling】皮膚白滑, 波好揸手~考到車牌吹得好鬼舒服~~

名稱: Maling
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A53811-尖沙咀-兼職女郎-Maling.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

- U+ }  T1 C. {( vMaling環境好情調都吾同,
; f9 P/ \- u4 ^) T& B1 w而囡囡俾我既第一感覺就係年輕美女,幼幼,青春逼人,囡囡入我懷抱,8 v1 K; s9 }  A- d1 d
揸住個波波傾左一陣,細佬即時硬直,即刻幫我除衫,脫褲,除埋佢自己D,皮膚白滑,# f9 k7 n7 s8 [* f. i
波好揸手,點都抽水先,一齊沖涼沖涼前後都攬住我來洗,洗得好仔細,互摸,考到車牌,6 x1 `" b8 i7 L/ A4 e
流程都有做足,服務有多冇小,好健談,而且係好享受果種開波都係上床傾下計,跟手就直接環保吹,
2 y. c# l& J; W8 C% R  t* j有一下深喉差D頂吾住想爆出來,環吹時加上眼神接觸,好似睇緊AV甘,吹得好鬼舒服,好鬼正!9 ?0 z3 x5 Y& S) |9 L* ]% h
佢見我硬晒就問我可以開始未,我話吹多陣,佢乖乖繼續吹,聽教聽話,叫停笑笑口咁幫我上套,9 J2 v- p4 D1 E
女上騎功雖然一般,但我有個感覺就係俾佢強姦咁,睇佢既表情都係一個好享受,
# j* [' @6 B( ~6 A( M跟手就轉男上,拎返主自權,慢慢有深有淺咁插,越黎越多水,叫聲超好聽,又有眼神對望,3 K% J1 @7 o) \2 Q9 g% u
最後俾力加速至出野。事後,大家攬住抖下,好似男女朋友咁打情罵俏,同我沖乾淨個身,埋單俾家用走人
身材一流好选择
身材好好哦
    Big balls
多謝師兄分享
回復 小叡寶 #1 的帖子
9 \  N8 P: M' D( E
3 k9 {: V3 L% c4 l. P) x# U( ?3 h多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:20