【Baby】主動摷佢,下面好敏感, 好易起水~~學生妹feel~~

名稱: Baby
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A53810-尖沙咀-兼職女郎-Baby.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Baby
, c+ Q& z% e" T- w, B2 Q: X" D, _3 Y5 N/ g6 S' Z) e$ h; l% R
入房時, 眼前位有一位可愛少女企係我面前, 長頭髪, 大眼又甜美, 勁有學生妹feel~
$ O* O; }4 {& g5 l; i真係好難抵擋, 女女俾我讚到好開心, 好熱情咁玩我JJ,
. T2 e- e% J6 L$ t1 n  r好好笑容抱住我, 之後女女主動除我衫, 我都主動扶住佢腰, 好幼下, 又滑又白,2 J; }# u. a2 a: [# f
摸到我都有少少硬, 流口水同佢車左陣…8 ~. V& g  P$ u. ?* p. P
. P, R" ^& r3 N4 h* p0 @/ Q
( k6 f! v9 O% p. ]) J
沖涼我都幾主動摷佢,下面好敏感, 好易起水,  佢水中蕭好正宗, 好好feel !
( o" r0 f' a2 Q) v& r  
2 ^0 N8 y, w2 ^  ^- L3 i9 z2 Y上到床上, 女女用佢條脷會奶下小弟弟左面, 奶下右面, 奶下底咁, 好功夫, 之後不斷吹, 直至我叫佢上套 , 我小弟弟濕晒, 先女上, 啪啪聲咁好投入,  好享受, 我一手揸佢對波, 一手搖佢pat pat快d  女女呼吸聲加快, 我feel到小弟弟有强烈反應  要換一換pose就玩完.....) B) }% r5 ~5 f( u

( p: ]# m" }; [6 X: R/ K樣貌:4.5/5 同ad相真系好似, 學生妹feel, 幾SWEET~~
' O3 s. t8 L- w; }* i$ S6 Z4 `" f6 G. D' y/ q1 _
身材:4.5/5 天然多汁, 走肥, patpat有肉地
! Z4 e2 O* I* H- t: N8 f
4 l7 a2 o* }  E+ e+ r技術:4.5/5 環保吹, 夠親切, 攪到我好享受, 精油按摩
雪白双峰好诱人
多謝師兄分享
Looks sweet and sexy
回復 小鮑魚 #1 的帖子
0 w+ O- a- u/ k6 C- R( h8 T/ H$ k$ y5 c+ z5 i- z. `* A( H; }
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 07:19